Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 12

Thread: Google ir pasta vēstuļu sūtīšanas mani (404) soft kļūdas?!?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Default Google ir pasta vēstuļu sūtīšanas mani (404) soft kļūdas?!?

Manā webmaster vietā es saņemu par 2 ziņojumus no google mēnesī, norādot, ka viņi atrade (404) soft kļūdas nozīmē vienkāršā vārdiem, ka viņi prot rast dublēt URL (vbet translatated URL), jo ātri un augošo indeksācija. Kas man jādara, lai apturētu šos brīdinājumus? Būtībā manā webmaster rīkus man ir tikai 2 reālas (404), nav atvēris, un 102 nav atvēris, jo mans robots.txt.

-Cache iestatīts uz 15 dienām
    -Guestcache off

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Kas man jādara, lai apturētu šos brīdinājumus?
    Es uzskatu, ka jums ir nepieciešams 301 novirzot vecs url (URL mainīts, ka jau nestrādā) uz jaunu url (lapas url, kas strādā tagad), ar htaccess, tikai meklēt ap forumu, kas vienu, kas jums ir nepieciešams faktiski

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Man ir tikai pavisam 2 nekustamo 404 kļūdas, Google ir spēcīgi mani, ka man ir simtiem soft (404) kļūdas, bet, kad es noklikšķiniet uz to viņi strādā vienalga tas ir kaut ko darīt ar tulkojumu URL kā viņi man atsūtīja atpakaļ stāstīja man, ka indeksācija pieaug pārāk strauji, bet dublikātus ...

Anyway, ko es varu pievienot savu htcaccess, lai "slēpt" to no Google pirms tās get mad.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Quote Sākotnēji Ievietoja mario06 View Post
    Man ir tikai pavisam 2 nekustamo 404 kļūdas, Google ir spēcīgi mani, ka man ir simtiem soft (404) kļūdas, bet, kad es noklikšķiniet uz to viņi strādā vienalga tas ir kaut ko darīt ar tulkojumu URL kā viņi man atsūtīja atpakaļ stāstīja man, ka indeksācija pieaug pārāk strauji, bet dublikātus ...

Anyway, ko es varu pievienot savu htcaccess, lai "slēpt" to no Google pirms tās get mad.
    hehe Es domāju, ka mana pēdējā post iepriekš jau atbildēja uz to jūs varat 301 pārvirzīt to ar htaccess, vai varbūt es esmu aizmirsis izpratni, ja jūs varat sniegt piemēru whats izskatās vecs url (mainīts url ka jau nav darba, ir iespēja saņemt 404 kļūda tagad), lai jaunu url (lapas url, kas strādā tagad)

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi. Lūdzu, sniedziet sīkāku informāciju. Kā es saprotu, webmaster rīkus stāsta, ka jums ir tikai 2 reālas 404 kļūdas, bet Google joprojām e-pastiem, par daudz 404 kļūdas. Bet tie ir tiešām strādā ... Es esmu nedaudz mulsina šeit

Lūdzu, pievienojiet pilnu Google e-pasta satura un daži no šiem 404 saites.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Es nevaru nosūtīt jums "darba" Soft 404 kļūdas saites vairs, jo es iztukšo vBET tabulas, tagad es esmu nesaņemu mīksto 404 kļūdas vairs es saņemu pareizā 404 Not Found atbildi. Tātad šajā brīdī vBET ir pie vainas šeit, es gribētu jums atgādināt, ka Google nepatīk Soft kļūdas, un tie būs sodīt jūs ar zemu page rank un adsense, ja tas notiek pietiekami ilgi.

Regards

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Atvainojiet, bet pašlaik man nav īsti saprast, ko jautājums ir par. Lūdzu, aprakstiet to vairāk, citiem vārdiem sakot. Jums nav mīkstās 404 kļūdas enymore, tikai pareizi 404 - lūdzu, sniegt dažus piemērus no lapām, kas nedarbojas. Cik daudz kļūdas, piemēram, tiem ir? Jūs wrote pirms, ka jums ir tikai 2 cietā 404 kļūdas. Vai mums vēl ir jautājums šeit?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

nav atbildes - atrisināta. Ja nē - lūdzu rakstīt šeit, un es atdarīšu šo pavedienu vēlreiz.
    Paldies

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Bija pagrieziet 15 dienu maksimālo cache līdz 5 dienām, lai pārvarētu šo problēmu.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

tik tagad tā ir atrisināta, vai ne?

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi