Man ir diezgan neparasta problēma. Es noteikti opcijas kā norādīts vBSEO vBET - Uzglabāt Non-Polijas Rakstzīmes URL. Pēc tam, manas saites izskatās šādi: domain.pl/karma_za_pomoc/163152-pomóżcie_dozbierać_dolara_p-new-post.html Bet kā var noklikšķināt uz saites, pārlūks rāda saiti: domain.pl/karma_za_pomoc/163152-pomo% BFcie_dozbiera% E6_dolara_p.html # post591052 Man ir aizdomas, ka pārlūkā būs nepareizi indekss. Vai ir kāds risinājums, lai noteikt šo? Agrāk es Aizstāt Non-Polijas Blondīne. Kā es varu mainīt "Keep ..." Tas arī izmainīja manu poļu saites - proti, pirms man nebija poļu rakstzīmes, ko izmanto in saites un tika aizstāti, piemēram, c => c. Caur google būs atkārtoti ideksowac lapā. Paša veida raksturs - tika aizstāti ar _. Da priecīgs Augusts ir tik darīts, lai norāžu struktūra PL palika stāvam? Tātad tas bija kā?
Jums ir jāizmanto iespējas, lai utrzymaćnie angielskei rakstzīmes, taču jūs joprojām varat zastpować poļu - vienkārši izmanto iespēju, kur jūs varat noteikt savu kartēšanu. Tas ir, kā tas ir darīts šajā forumā: vienkārša-NLP.pl darmowe forums o NLP - forums o NLP Kartes lieto tur (jo vBSEO CP -> General Settings -> Character aizstāšana -> Definēt jūsu pielāgotās Character aizstāšana): Code: 'ˇ' => 'A' '¦' => 'S' '¬' => 'Z' '±' => 'a' '¶' => 's' 'Ľ' => 'z' 'ą' => 'a' 'ę' => 'e' 'ć' => 'c' 'ż' => 'z' 'ś' => 's' 'ź' => 'z' 'ó' => 'o' 'ł' => 'l' 'ń' => 'n' 'Ą' => 'A' 'Ę' => 'E' 'Ć' => 'C' 'Ż' => 'Z' 'Ś' => 'S' 'Ź' => 'Z' 'Ó' => 'O' 'Ł' => 'L' 'Ń' => 'N' Pateicoties jūsu veco saites paliks tāda pati kā līdz šim Nekas przeindeksowywać Attiecībā uz vēstuļu apmaiņu, pārlūkā - skatīt arī citās pārlūkprogrammās. Pārliecināts, ka tas notiek, un pie sēšanas IE Opera, Mozilla un Chrome ir OK. Ja tā - ka viss ir kārtībā. IE vienkārši neievēro standarta un parāda krūmiem - bet Google ir spējīgs pareizi lasīt un indeksētas kā parasti diakritiskajām zīmēm. Ja tas ir atšķirīgs - tas ir man ir nepieciešams vairāk betonu (reāla saikne), lai izpētītu. Lūdzu rakstiet, ja tas palīdz
'ˇ' => 'A' '¦' => 'S' '¬' => 'Z' '±' => 'a' '¶' => 's' 'Ľ' => 'z' 'ą' => 'a' 'ę' => 'e' 'ć' => 'c' 'ż' => 'z' 'ś' => 's' 'ź' => 'z' 'ó' => 'o' 'ł' => 'l' 'ń' => 'n' 'Ą' => 'A' 'Ę' => 'E' 'Ć' => 'C' 'Ż' => 'Z' 'Ś' => 'S' 'Ź' => 'Z' 'Ó' => 'O' 'Ł' => 'L' 'Ń' => 'N'
Un ne tikai šīs rakstzīmes ir pietiekami? : Code: 'ą' => 'a' 'ę' => 'e' 'ć' => 'c' 'ż' => 'z' 'ś' => 's' 'ź' => 'z' 'ó' => 'o' 'ł' => 'l' 'ń' => 'n' 'Ą' => 'A' 'Ę' => 'E' 'Ć' => 'C' 'Ż' => 'Z' 'Ś' => 'S' 'Ź' => 'Z' 'Ó' => 'O' 'Ł' => 'L' 'Ń' => 'N'
'ą' => 'a' 'ę' => 'e' 'ć' => 'c' 'ż' => 'z' 'ś' => 's' 'ź' => 'z' 'ó' => 'o' 'ł' => 'l' 'ń' => 'n' 'Ą' => 'A' 'Ę' => 'E' 'Ć' => 'C' 'Ż' => 'Z' 'Ś' => 'S' 'Ź' => 'Z' 'Ó' => 'O' 'Ł' => 'L' 'Ń' => 'N'
Pēdējo reizi kamilkurczak; 22-12-10 pie 11:59.
Tieši šis jautājums, ka tā nav. Sakarā ar kodēšanas daļu vBSEO poļu diakritiskajām zīmēm ir redzami kā krūmu PHP. Tādējādi krūmi tiek plānoti (papildus parasto lietu). Varbūt kaut kas ir mainījies jaunākas versijas vBSEO, kad konfigurēts vBSEO forumā tika minēts, tas vēl bija 3.3.2 versijā. Tik vienkārši izmantojam mūsu pašu, vai pārbaudīt savu - uzrakstīt testu tematu, kas ir visas iespējamās nosaukumu poļu diakritiskajām zīmēm, un redzēt, kas notiek ar URL, lai šo pavedienu.
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi