Man ir tāda pati problēma.
I use Vbseo 3.5.2 Sitemap Generator 2,6 beta 2
Sitemap ģenerators nedarbojas. Tā sākas un nav pilnīga.
Man ir tāda pati problēma.
I use Vbseo 3.5.2 Sitemap Generator 2,6 beta 2
Sitemap ģenerators nedarbojas. Tā sākas un nav pilnīga.
Vai tas ir radušies pavediens saites? Ja jums ir daudz saites un sitemap paaudzes ņem ilgi tas var būt nav pietiekami daudz laika, lai pabeigtu. Lūdzu, pārbaudiet tas turpināsies, kad iedarbina to vēlreiz. Ja jā, un tiks pabeigta 2 vai vairākus pieprasījumus, tad jums vajadzētu apsvērt, lai dotu vairāk laika novērtējumu.
Ja nē - lūdzu pārliecinieties, vai koda izmaiņas ir atbilstošas.
Man ir "VBSEO sitemap ģenerators zelta v3.0". Nav kā jūs pieminējāt uz priekšējā lapā savā vbseo_sitemap.php faila kodu.
Ir daži, piemēram, šo kodu:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid] Kopā iesūtītie ziņojumi: $ totalposts, lapas: $ totalpages, viedokļi: $ threadrow [views] $ pirms");
Ja es ievietot kodu uz priekšējā lapā tuvu, ka kods, lūdzu?$ Addons = preg_split ('# [\\ r \\ n ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type (addon ");
foreach ($ addons kā $ addon)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[addon moduli] $ addon", true);
ietver (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon.)
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry (vietnes karte ir izveidota <a href="index.php"> Uzklikšķināt šeit, lai atgrieztos </ a>. ', true);
Es tikko nosūtīju e-pastu, lai sazinātos ar vbent *** slator.com par to. Paldies!
hello,
3.0 versijai sitemap ģenerators risinājums ir ok, bet zelta izdevums - nav pārbaudītas.
Es pārbaudīt
Jebkuras norises, lūdzu?
ok es to pārbaudīt, lai jums
Pats ar mani. Ģenerators sāk un nāk klajā ar
tai pašā brīdī es noklikšķiniet uz pogas (tā es domāju atkārtojas rezultātu ar 372 sekundes, ir galīgi nepareizi) - un tad nomirst. Nr xml ir izveidota, ne impulsus, nekas. php_value max_execution_time ir iestatīts uz 540."[IEDAĻA START] showthread [18,484.1 Kb atmiņu izmanto] [372.670 s (372.670-i)]"
Un tā: es sazinājās vbseo atbalstu šim. Viņi atbildēja ar šo:
Līdzīgi kā vBET un vbSEO būtu dažas nesaskaņas ..Sākotnēji Ievietoja vbseo Support