Tāda pati problēma kā parasti. Jums vajadzētu sākt domāt viegli, tikai nodrošināt gala kodu katram vajadzīgs.
Mēģinu labot, bet tas nedarbojas. Skatīt cik ppl šis pavediens ir problēmas, tikai pārliecinieties, daži paraugi, piemēram:
Sitemap bez SEO saites
Sitemap SEO saites
Sitemap bez SEO saites vairākās lappusēs
Sitemap SEO saites, vairākas lappuses
Ļautu ietaupīt daudz laika.
Kā es saprotu jūsu pamācību es edited PHP šādā veidā:
Code:
vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
//additional code
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
$alanguages = array ('en','fr');
if(!$archived) {
$strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, %p, $archived);
$currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
$currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
$lastpost =& $threadrow['lastpost'];
$vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
foreach($alanguages as $language) {
vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);
}
}
//end additional code
for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
Bet tas isn ' t darba...
Atradu kādas problēmas?
1) Atrast "vbseo_log_entry (" forum_id [showthread]: $forumid, thread_id: $threadrow [threadid] total posts: $totalposts, lapas: $totalpages, skati: $threadrow [views] $pirms ");"
Šī virkne nav. Theres "tikai" "vbseo_log_entry (" forum_id [showthread]: $forumid, thread_id: $threadrow [threadid] total posts: $totalposts, lapas: $totalpages, skati: $threadrow [views] $pirms ");"
Ja gribētu piebilst to, ja jums saka, tas saplīst kodu.
2) citus pasākumus, kas ir labi un saprotami.
3.) PĒC IZVĒLES:
Ja vēlaties pievienot sitemap arī saites uz citu pavedienu lapām (ja pavediens ir vairākas lapas), tad papildu kods no pēdējo soli jāpievieno citā vietā - PIRMS:
PHP kods:
$ Vbseo_stat [$ arhivētas 'pie'? 'T'] + = vbseo_add_2urls (
Arī šajā papildu kods, jums ir jāmaina 1 līdz $ lpp
Tas ir absolutly nav saprotams. Es nezinu, ko darīt. Es nevaru saprast, tas vienkārši. Vienkārši noskaidrot, kas un kur...