Michał i am sorry, es saprotu, šis kods, tikai papildinot citas valodas showthread lapām sitemap, jūs zināt, kur (vieta pēc vai pirms kāda), lai pievienotu citu lapu arī, piemēram, forumdisplay, arhīvu un citiem?
jo šie 2 lapas ir vissvarīgākie, lai padarītu google vieglāk indeksāciju pavedienu sarakstu, vismaz tā būtu jābūt arī integrācijas forumdisplay un arhīvu lapas pārāk sitemap
Pēdējo reizi basketmen; 02-10-10 pie 22:46.
Uz doto brīdi mums ir testēts tikai ar kodu, lai integrētu pavedienu lapas, ko mēs uzskata par svarīgāko. Lūdzu, ņemiet vērā, ka Google būs indekss visiem jūsu lapas anyway, (pat ja Jums nav veikts sitemap integrāciju vispār ir), jo roboti indeksē visas jūsu lapās saites un jums ir iekļautas karogi ar saitēm uz tulkoto lapu. Protams, tai skaitā saites uz sitemap var veikt indeksāciju ātrāk. Tieši tāpēc mēs publicējām diegi saites integrācija - diegi mainās ātri, lai ātrāk lien var būt noderīga.
Kad es pievienojiet kodu no pirmās amatā sitemap failu, saņemu šādu kļūdas laikā sitemap paaudzes
Running Vbet 3.3.6 un vbseo 3.5.2 uz 3.8.1 forumsFatāla kļūda: Call to undefined funkciju vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php par 47 līniju
vBET ietver nepieciešamo failu init_startup āķis:
Šķiet, ka tas nav iekļauts jūsu gadījumā, ko kāda iemesla dēļ. Šādā gadījumā, lūdzu nodot tikai saskaņā ar reqiure_once jo mainījušies lietas sitemap generator. Nodot to pirms papildu kods vBET. Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas netika pārbaudīts - tātad tas ir gudrs, lai padarītu kopiju failam pirms izmaiņām.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Cheers cepuru Michael, tas vairāk cilvēku kļūda no manas puses
Es googled kļūdu un konstatēja, tas bija mazliet es nekā izskatījās no iestatījumiem
Man nekad nav mainījies saiti tipa VBSEO_URI
Ja veicāt, ka nolaižamā iespējām, idioti, kā man tas nav noskaust to![]()
Caur pagātnes pieredzes es zinu, lai uzstādītu paaudzei laiku sitemap ir jauka kavēšanās starp sitemap lapas. Mines, kas ar kaut ko 15 sekunžu aizture.
Bet Im apmierināti ar kopējo lappušu desmit valodās
Forum Displejs: 2904
Rādīt Thread: 1817821
Pavisam indeksētās URL: 1823149
Kopējais apstrādes laiks: 1,682.58 sekundes
Vai šis kods strādā ar 2,6 sitemap? Paldies.
Snake kur jūs atradāt sitemap ģenerators 2,6?, I ir 2,5 un tas strādā ar to.
Tā kā jūs mainīts kodu, tas doesn't darbu pareizi.
Skaits dont saskaitīt.
Forum Displejs: 327
Rādīt Thread: 886.054
Rādīt Post:
Dalībvalsts profili:
Poll Results:
Blog Ieraksti:
Blog Tags:
Album URL:
Sociālas grupas URL:
Tag URL:
Arhīvs: 169