Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 9 gada 9

Thread: Kurš mods ir jāatbalsta vBET?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Default Kurš mods ir jāatbalsta vBET?

Labākā atbilde ir - visus iespējamos

Protams, daudzi mods nav vajadzīgs integrāciju. Bet katrs mod, kas ļaus rakstīt kādu veidu ziņas, vai arī izmantot pasta virsraksti būs nepieciešams zināms integrāciju.

Kurš mods jūs domājat, mums jāplāno pirmais?

Pēdējo reizi vBET; 16-11-09 pie 22:42.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    21

Liels paldies, ka esat integrējot to ar vBADynamics. Es izmantot to par manu forumu, kuru jūs, iespējams redzēja jau. Es cenšos iet šajā sadaļā ar tulkošanu, bet tas atgriežas mani atpakaļ uz sākumlapu. Man bija gonna jums jautāt par to, bet bija pārāk slinks un aizmirsa. Man ir apmēram 250 tūkst + dienests šajā mod, lai būtu lieliski, ja kas var tikt integrēta ar vBET.

Es vēlētos arī ierosināt PhotoPost PHP Photo Sharing galerija ar vBulletin forums Integrācija. Nu, tur ir bildes tur daudz, bet es gribu locekļi vismaz varētu izlasīt komentārus savā dzimtajā valodā. Pašlaik tas redirects atpakaļ uz mājaslapu, ja es mēģinātu, lai apskatītu tulkojumu no tā.

Paldies!

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Es gribētu, lai šo kapāt jāatbalsta: Cyb - Chatbox

Tas būtu jauki, ja visi ziņojumu saturs būtu tulkojami kā labi. Es nezinu, ja tas ir iespējams, bet es esmu lūdzot.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    75

Cyb - Advanced Statistics

Jauniņais m_k's Avatar
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    7

got mod uzstādīts un strādā, bet nav skaidrs, vai tomēr ir kāds veids, lai to strādāt ar saviem diviem galvenajiem plugins, PhotoPost vBGallery v2.5 un vBadvanced Links Directory v3.2.0

kāds cits ir visiem veiksmi ar kādu no šiem vēl?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    7

vbadvertise, un visus produktus, ko vbcredits. es domāju, bizness jums būs ieguvēji no atrast stabilu partneri vBulletin ekosistēmā strādāt. Es domāju, ka vbcredits var fit rēķinu, tie esam bijis apmēram kādu laiku tagad, un ir lieliski produkti. Reklāmas modulis jo īpaši būs pieprasīti, ir jātulko.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

vbolg versija 2.0.2 un augstāk
    arī
    šo lielo addon:
    Saites un lejupielādes pārvaldnieks
    Saites un lejupielādes pārvaldnieks - vBulletin.org Forum

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    13

Hi, galvenais mods ko mēs izmantojam ir;
    vb kredīti deluxe
    vb bukmeikers
    photopost pro-es redzu tas darbojas! Liels
    Turnīri un kāpnes
    micro biļetens

Man bija saites uz tām, bet nevar izmantot saites šeit. Vai tie visi strādā lieliski ar VB Enterprise? Ja tā, tad es būs nopirkt VB Enterprise šodien!

Hmm sorry, es izmantoju vBulletin 4.0.5
    Pēdējo reizi El Caballo; 18-09-10 pie 14:45. Reason: I use vBulletin 4 atvainojos

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja El Caballo View Post
    Hi, galvenais mods ko mēs izmantojam ir;
    vb kredīti deluxe
    vb bukmeikers
    photopost pro-es redzu tas darbojas! Liels
    Turnīri un kāpnes
    micro biļetens

Man bija saites uz tām, bet nevar izmantot saites šeit. Vai tie visi strādā lieliski ar VB Enterprise? Ja tā, tad es būs nopirkt VB Enterprise šodien!

Hmm sorry, es izmantoju vBulletin 4.0.5
    Hi. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs atbalstām VB4 Pat Publishing Suite (tā blogus un CMS too!)

Par jūsu plugins. Nevar pateikt galīgi šobrīd dara visu, darbosies bez papildu integrāciju, bet ņemiet vērā, ka lielākā daļa plugins darbojas bez papildu integrācijas pasākumus. Papildu integrācija ir nepieciešama tikai īpašos gadījumos, piemēram, lapas, pilnīgi radīto mod, kas neatbalsta global_complete āķis, vai mod kas rada lapām ārpus foruma direktorijā URL.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •