Sveicināti Nu, tad es mēģinātu tā spēj darboties pat vācu, pieņemsim redzēt, kā google to. Tisiman Hallo Na, dann versuch ich es auch mal in deutscher Sprache, mal schauen wie google damit auskommt. Tisiman
Google nāk ar savu komplektu nav īsti skaidrs, Jums ir rakstīt pilnīgi labs vācu, diemžēl. Edit: tulkojums nav jēgas pilnīgi Google kommt mit deinem Satz nicht wirklich klar Man muss schon perfektes gutes deutsch schreiben, leider. Edit: Die Übersetzung macht voll keinen Sinn
kur es varu posses mēģināt uzrakstīt vēstuli vai dokumentu? lai pārbaudītu, kā tā darbojas. piemērots šo pieteikumu sevi, un Es rakstīšu uz draugiem, kas dzīvo Rumānijā un Ungārijā. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern .
Sākotnēji Ievietoja mikael kur es varu posses mēģināt uzrakstīt vēstuli vai dokumentu? lai pārbaudītu, kā tā darbojas. piemērots šo pieteikumu sevi, un Es rakstīšu uz draugiem, kas dzīvo Rumānijā un Ungārijā. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern . In Piemēram šeit Jūtieties brīvi, lai izveidotu jaunu testu tēmas šajā sadaļā.
Sveiki, testēšana Ciao, prova
Hello! svyazi pārbaudi! Привет! проверка связи!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi