Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: Kāda versija vBET uz 3.6.8 VB un vBSEO 3,3?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2010
    Atbildes
    27

Question Kāda versija vBET uz 3.6.8 VB un vBSEO 3,3?

Čau, Es esmu jauns, lai šīs kopienas un ļoti interesējas par šo produktu.

Vai kāds lūdzu man pateikt šo:

1. Kas vBET versija atbalsta vBulletin 3.6.8 un vBSEO 3,3?
    2. Kāda ir atšķirība starp vBET bezmaksas versiju un ne-free versiju atšķirība?

Paldies!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hello. Oficiāli vBET atbalsta vB3.8 vai 4,0 un pēdējo atbrīvošanu vBSEO.

Joprojām mums ir klients, izmantojot vBET uz 3.6.x vBulletin - tas darbojas naudas sodu. Ir tikai viens jautājums, kas saistīti ar vBulletin bug, un tas ir iemesls, kāpēc mēs nevaram noteikt to (vBulletin grupai nepieciešams noteikt to bug). Šis jautājums ir ar tulkojumu arhīvu lapas, un tikai forumiem (galvenās arhīva lapā un diegi arhīvs lapas pārtulko labi).

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2010
    Atbildes
    27

Exclamation

Man bija turēt uz manu plānu testēšanas vBET kā vBSEO apgalvo, tie varētu to atbalstīt, un tas varētu būt (vai tiks) problemātiska, izmantojot vBET ar vBSEO.

Anyway šodien es nolēma pārbaudīt, ko jūs teicāt (jums teica, ka tā varētu strādāt ar vBSEO), tāpēc es instal bezmaksas versija testu un man konstatēja, tulkojumu darbojas lieliski!

Tomēr pastāv būtisks jautājums par URL:

Mana vietne ir sociālās tīklošanas vietnes (URL xxx.com), integrēta ar v3.6.8 vBulletin forums (URL xxx.com / forums).

. Pēc instalēšanas vBET un veiktas izmaiņas forumā saknes htaccess, man radās problēma - kad es izvēlējos tulkojumu, es nevaru iet atpakaļ uz xxx.com jo visi xxx.com URL tagad kļūst xxx.com / forumos.

Piemēram, URL xxx.com / index.php? Page = mūzika tagad kļūst xxx.com /Forums /index.php page =? mūziku un tāpēc sociālo tīklu daļa no vietnes ir pilnīgi sadalīti, kā visi URL tiek novirzīts uz vBulletin forums.

Jebkura ideja, kā atrisināt šo?

Es noteikti iegādāties šo produktu, ja to var atrisināt.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūlijs 2010
    Atbildes
    27

Angry

Izskatās, izslēdzot URL sekošanas vBET konfigurācija es varu atrisināt URL problēmu. Bet tulkojums varētu pārtraukt darbu, kā tas notika. Tagad atkarībā no tā, diegi es noklikšķiniet, tas parāda pēc noklusējuma angļu valodā nevis no iepriekš izvēlētās valodas, un par katru lapu man būs noklikšķiniet uz valodas, karogu tulkot. Tas nav vēlams.

Es vēlētos URL sekošanas strādāt bez skrūvēm manu URL.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi.

Tas nav iedaļā jautājumiem. Ja jums ir problēma ar bezmaksas versija, tad, lūdzu rakstīt šeit: Bezmaksas versija vBET2.3.x - lielākais Latvijas datorgrafikas forums Enterprise Translator (vBET)

Lielākā daļa, iespējams jums ir nepareiza konfigurācija vai htaccess noteikumi (pārbaudiet vai jūs zaķis atbilstošu vērtību. Forum katalogs parametrs).
    Pēdējo reizi vBET; 20-07-11 pie 16:28.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Hi myandy99, i am izmantojot VB 3.6.x pārāk, un vbseo 3,5, vbet maksā versiju darbojas naudas sodu gandrīz gadu instalēta, pārbaudiet savu amatu, pirms

no savu aprakstu tās būtu htaccess problēma, man ir pārāk iepriekš un tikai maksā Michał, integrācija / Uzstādīšanas maksa $ 30, lai padarītu vbet darbojas labi, un integrēta ar citām script / mod

tikai let pro uzstādot to jums

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Viņa jautājums ir tāpēc, ka bezmaksas versija neatbalsta tulkošanas ārpus forumā. Pilna versija tulkos lapām ārpus forumu, kas gūti ar vBulletin dzinēju.

Šis ir pavediens par šo tēmu: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •