Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 28

Thread: vBET un vBulletin 3,6

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Bezmaksas palīdzēt? Kad es maksā 30 $ jums nekad teica kaut ko par vienu reizi galā, gluži pretēji, šeit ir jūsu PM reakciju (censored protams), kas skaidri norāda, ka jūs dotu man noteikt par katru uzlaboto kopiju:

Tie ir jūsu vārdi:
    Es Jūs sagatavos īpašu dokumentu nepieciešamos pasākumus, pēc katra update(skaidri ir nākotnes vBET versijas) integrēt ar vbulletin 3.6 -> vienkāršā angļu valodā, tas nozīmē, ka par katru vBET update man bija sekot savu īpašu dokumentu integrācija ar vBulletin 3.6.

Es gaidu 2 solis nosaka, kā apmaksātas.
    Pēdējo reizi mario06; 19-08-10 pie 08:43.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Kā Michał wrote - mēs aprunāt reproducēt un joprojām ir nepieciešama piekļuve AdminCP un FTP tāpēc, lūdzu, ja vari - PM man vai vBET

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Es sekoju iepriekš ceļvedis vēstuli, karodziņi ir tur, bet, invisibile bet, kad iet peli pār to jums se en pl ECC ... tāpat kā es teicu, karodziņi netiek parādītas.

Šī ir vienīgā atšķirība, ka es esmu ievērojis starp 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Kā jūs varat redzēt kaut ko šajā jomā ir acīmredzami mainījusies rada man problēmas

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja mario06 View Post
    Bezmaksas palīdzēt? Kad es maksā 30 $ jums nekad teica kaut ko par vienu reizi galā, gluži pretēji, šeit ir jūsu PM reakciju (censored protams), kas skaidri norāda, ka jūs dotu man noteikt par katru uzlaboto kopiju:

Tie ir jūsu vārdi:
    Es Jūs sagatavos īpašu dokumentu nepieciešamos pasākumus, pēc katra update(skaidri ir nākotnes vBET versijas) integrēt ar vbulletin 3.6 -> vienkāršā angļu valodā, tas nozīmē, ka par katru vBET update man bija sekot savu īpašu dokumentu integrācija ar vBulletin 3.6.

Es gaidu 2 solis nosaka, kā apmaksātas.
    Tā nav taisnība. Jums maksā par integrācijas dienests, un šis pakalpojums tika piegādāts. Arī - lūdzu, pārtrauciet mēģina manipulēt mūsu darbinieki. Šis teksts, kādu parādāt, tas nozīmē, ka pēc update tu noņems mūsu veiktās izmaiņas un jums ir darīt to vēlreiz, pretējā gadījumā jums vienkārši atgriezties pie noklusējuma kodu. Tas nenozīmē, nozīmē, ka mēs garantējam, ka tā strādās pie citas versijas. Mēs nevaram garantēt šo, jo mēs neatbalstām VB 3.6.

Ja vēlaties citēt publiski mūsu privāto diskusiju šis ir tas, ko es rakstīju pirms jūs samaksāta:
    Es tikai pieteicies, un pirmā lieta, ko es redzēju, ka jums ir neatbalstītie vBulletin versiju - vBET3.x ir oficiāli atbalstīta 3,8 vBulletin versiju. Jums ir 3,6 ... Tātad nepastāv jebkura vBET bug.
    Anyway - pat, ka mums nav nepieciešams tērēt vēl minūti, ka jautājums, mēs slikti pārbaudīt. Ja man būs iespēja atrast jautājums ātri, tad nav problēmu. Ja nē, tad iesakām:
    - Update vBulletin (vislabāk)
    - Vai vienkārši atslēgt visas vBET hoks arhīvu un uzturēties bez arhīvs lapas tulkojums
    - Vai nopircis integrācijas pakalpojumus 30 $, bur, jo tas ir neatbalsta vBulletin versiju mēs nevaram apliecināt, ka mēs pat varēsim, lai tā darbotos (Mēs vienkārši nezinām, šī versija, un to, kas ir atbalstīta tur).

Tāpat, lūdzu, sniedziet mums FTP pieeja tieši tagad. Man nepieciešams, lai pārbaudītu jūsu versija pat atbalsta visus āķiem.
    Es izvirzīti daži teksts ar sarkaniem - tāpat kā jūs to darīt, pievērst Jūsu uzmanību uz to. Treknrakstā bija arī treknrakstā manā PM.

Jūs nekad maksā instrukcijas - es to uzrakstīju, un publicēt to, jo es gribēju to darīt, un es uzrakstīju tekstu, kas jums ir vērsti, kad esat samaksājis par integrācijas dienests - tāpēc, lūdzu, nav manipulēt mūsu darbiniekiem, mēģinot pārliecināt, ka tā bija daļa līgumu ietvaros. Visa nolīgums ir teksts, kas ir virs. Jūs pat lūdza uzrakstīt paldies jums šo pavedienu, jo tu vēl neesi patika ideja, ka es uzrakstīju šo pamācību.

Lūdzu, ņemiet vērā: jūs jau dabūja to, ko tu maksā. Tev ir integrācija un jūsu arhīvu lapās strādāja, cik vien tas bija iespējams 3,6 vB

Tagad mēs piedāvājam Jums bezmaksas atbalstu, pat, ka mums nav to darīt - 3,6 VB nav un jaunāku oficiāli tiks atbalstīti. Ja vēlaties mums atrisināt jūsu problēmu - lūdzu PM piekļuves informāciju, tāpat kā jūs to darīja agrāk.

Mēs piedāvājam Jums bezmaksas atbalstu šajā jautājumā, pat, ka mums nav to darīt. Mēs to darījām to pašā sākumā šo jautājumu. Mēs nezinām, ko jūs mēģināt veikt šeit, un atsakoties pieņemt mūsu atbalstu un vienlaikus lūdzot vēlreiz par to, kliedz un norādot sarkanā teksta daļu, kas ir ļoti manipulatīvas veidā, bet, lūdzu, ņemiet vērā, ka no paziņojumu šajā jautājumā ir oficiālā un galīgā redakcija: vBET 3.x oficiāli atbalsta vBulletin 3.8. Vecākas vBulletin versijas nav oficiāli atbalstīti. Mēs piedāvājam Jums atbalstu un vēlmi atrisināt šo jautājumu par brīvu. Mēs atrast nekādu prieku dīvaini spēle, kurā tu spēlē šeit. Jūs jau nosūtiet mums pieeju vienreiz un mēs atrisināt jūsu problēmu, saskaņā ar integrācijas dienests, kas jums maksā par - vienkārši darīt to atkal un mēs to izdarīsim par brīvu šajā laikā, pat to, ka jūs izmantojat vBulletin versiju, kas nav oficiāli atbalstīta. Šis piedāvājums ir pieejams līdz 25 šajā mēnesī. Pēc šīs dienas mēs vairs piedāvāt jums bezmaksas pakalpojumus šajā lietā. Jūs varat lietot to vai atteikties - tas ir jūsu pašu izvēle. Un tikai jūs esat atbildīgs par savu izvēli. Mēs patiešām vēlamies, lai palīdzētu jums ļoti spēcīgs, bet mēs nevaram to darīt pret savu gribu.
    Pēdējo reizi vBET; 21-08-10 pie 16:21.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es sekoju iepriekš ceļvedis vēstuli, karodziņi ir tur, bet, invisibile bet, kad iet peli pār to jums se en pl ECC ... tāpat kā es teicu, karodziņi netiek parādītas.

Šī ir vienīgā atšķirība, ka es esmu ievērojis starp 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Kā jūs varat redzēt kaut ko šajā jomā ir acīmredzami mainījusies rada man problēmas
    Nē, mēs nevaram bez dzīves vB 3.6 piemēram, vBET tur uzstādīta. Mēs nevaram uzminēt, kā izskatās vB 3.6 kods un kā tā rīkosies pēc tam, kad dažas izmaiņas. Mums ir nepieciešams, lai pārbaudītu to, un redzēt tā dzīvot, un mēs nevaram darīt to par mūsu forumu, jo mums nav tādu veco versiju un nav oficiāli atbalstīta. Arī lūdzu, ņemiet vērā, ka izmaiņas jūs raksturotu tika veiktas, jo bug report - iepriekš saite uz CSS bija nepareizs HTML sadaļā. Ja jūs vienkārši vēlaties, lai būtu tā darba, - lūdzu, tikai atsaukt šīs izmaiņas, kuras esat pamanījuši. Ja jūs vēlaties, lai tas darbotos ar atbilstošu HTML struktūra - mums ir piekļuve jūsu forumu un izvēles iespēju nodot mūsu saiti iekšā HTML vadītājs sadaļā.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Tas ir tas, ko jūs rakstījāt pirms pievienojot noteikt:

Es tikai pieteicies, un pirmā lieta, ko es redzēju, ka jums ir neatbalstītie vBulletin versiju - vBET3.x ir oficiāli atbalstīta 3,8 vBulletin versiju. Jums ir 3,6 ... Tātad nepastāv jebkura vBET bug.
    Anyway - pat, ka mums nav nepieciešams tērēt vēl minūti, ka jautājums, mēs slikti pārbaudīt. Ja man būs iespēja atrast jautājums ātri, tad nav problēmu. Ja nē, tad iesakām:
    - Update vBulletin (vislabāk)
    - Vai vienkārši atslēgt visas vBET hoks arhīvu un uzturēties bez arhīvs lapas tulkojums
    - Vai nopircis integrācijas pakalpojumus 30 $, bur, jo tas ir neatbalsta vBulletin versiju mēs nevaram apliecināt, ka mēs pat varēsim likt tai darboties (mēs vienkārši nezinām, šī versija, un to, kas ir atbalstīta tur).

Tāpat, lūdzu, sniedziet mums FTP pieeja tieši tagad. Man nepieciešams, lai pārbaudītu jūsu versija pat atbalsta visus āķiem.

Tas ir tas, ko jūs rakstījāt pēc Piemērojot noteikt, kas nozīmē, pēc iepriekš PM un tas skaidri norāda -> Es sagatavot jums īpašus dokuments ar vajadzīgos pasākumus, pēc katra update, lai integrētu ar vbulletin 3.6 -> vienkāršā angļu valodā, tas nozīmē, ka par katru vBET update man bija sekot savu īpašu dokumentu integrācija ar vBulletin 3.6. Tātad nav atkārtot visu, lai šķiet taisni par jums, jo angļu valoda nav tik teorija.

Es nevaru dot mana servera logins drošības apsvērumu dēļ, un atkal es nezinu, kāpēc jūs nevarat sūtīt man hook.php failu augšupielādēt uz serveri pats.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jums tikai atkārtot to, ko gan man un jums jau rakstīja. Tas bija jau apspriests, un tas jau bija paskaidrots - lūdzu, ņemiet vērā, ka rakstot tajā pašā ziņas tiek uzskatīta par surogātpastu. Ja jūs vienkārši vēlaties rakstīt atkal pašu lieta, mums būs jāsāk, lai novērstu šādus paziņojumus, jo tie, kas veikti vienīgi atkritumu nākotnes lietotājiem. Šī ir publiska vieta un surogātpastu, nav atļauta. Lūdzu, izlasiet vēlreiz savu ziņu šeit:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    un mana atbilde šeit:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Jūs arī bija jau atbildēja uz jautājumu, kāpēc mēs nevaram tikko veikts labojums, un nosūtīt to jums - skatīt šeit:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka jums jau atsūtiet vienreiz piekļuves informāciju uz savu forumu, tāpēc arguments par Drošības apsvērumu dēļ ir grūti noticēt. Un kopš tā sākuma, izmantojot vBET Jūs zināt, ka jūs izmantojat to neatbalsta vBulletin versiju - katrs jautājums par jūsu forums būs nepieciešama mūsu pieeja ir (ja mēs to atbalstīt, jo mums nav).

Kā es rakstīja - es nesaprotu, kāda veida spēle jums ir abos virzienos, atsakoties mūsu bezmaksas palīdzību un tai pašā laikā pieprasījums pēc tā, bet mēs esam mēģinājuši šo. Jums ir risinājums - dot mums piekļuves informāciju, tāpat kā jūs to darīja agrāk. Ja jūs nevēlaties mūsu palīdzību - tā ir jūsu izvēle. Jo jūsu dīvaini attieksmi un laika jostas, atkārtojot vienu un to pašu apli, mēs, kas šo priekšlikumu ir ierobežoti - skatīt iepriekšējo podi. Mēs esam ļoti priecīgi jums palīdzēt - bet to nevar darīt pret savu gribu.

Ņemiet vērā, ka šī diskusija ir uzskatāma par pabeigtu. Ja vien jums ir kaut ko jaunu rakstīt, lūdzu, nav surogātpasta. Mēs jums deva risinājumu - bezmaksas atbalstu jūsu forumu un risinot jautājumu. Veikt to vai nē - jūsu izvēles. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs būsim patiesi priecīgi Jums palīdzēt

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

i am izmantojot VB 3,6 Arī šeit ir tas, ko es darīt vb arhīva darbu pārāk, tikai gribu dalīties ar to, ja daži var padarīt to perfektu, lūdzu, dalīties tajā pārāk

1. Ar ko nosaka karogi arhīvā
    Ja karogi neparādās jūsu arhīvu lapas, izmantojiet šo soli

dodieties uz admin panelis -> Plugins & Products -> Plugin Manager -> meklēt spraudnis "Rīkoties karogi arhīvs" bez pēdiņām

atrast

Code:
    $metatags .= '

aizstāt vBulletin Enterprise Translator (vBET) - vBulletin ar foruma ceļu, karogiem, kas nav redzami, jo nepareizi attēlu pathor, jo rewrited pārāk ar vbseo, tāpēc mums ir noteikt šeit arhīva mape

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Tagad reload un pārbaudiet vēlreiz jūs arhīvs, karogi būtu parādīja savu arhīvu lapās too

2. Ja jūs izmantojat pārrakstīti arhīva mājas lapā, izmantojot vbseo, un kas tulkots arhīvā lapu saite ir nepareiza saite, kuru jūs varat salabot pārāk

piemēram, nepareizas saites, piemēram, tas, tas iegūs Lapa nav atrasta kļūda

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    tās būtu kā šis, iepriekš url trūkst mapes nosaukumu treknrakstā tālāk, daži cilvēki, izmantojot / / Arhīvs , Vai / Sitemap / mapes nosaukums vai cits mapes nosaukumu

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

noteikt šo mēs varam izmantot vbseo CRR

doties uz jūsu vbseocp.php -> Custom Rewrite Noteikumi -> pievienotu šo līniju (jo apakšā CRR ailē), ja jūsu arhīva mapes nosaukumu, izmantojot / Arhīvs / līdzīgs šim http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

ja jūsu arhīvu mapi, izmantojot / sitemap / mapes vārdu, kā šis http://www.domain.com/forum/sitemap/ vienkārši mainīt mapes nosaukumu

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

tas būs darīt to triks, jūs varat izmantot vbet par 3,6 vb arhīvs lapas

3. Ja saņemat kļūdas ziņojumu, piemēram, tas, kas top arhīva lapā reizēm (tas nav saistīts, vai tāpēc, 2 solis iepriekš)

Brīdinājums: filemtime () [function.filemtime]: stat neizdevās [ceļu] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php par 53 līniju

izmantot šo METO instrukcija, Es to izmantot, un tā darbojas
    Pēdējo reizi basketmen; 09-09-10 pie 00:19.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

@ Michael
    Tas nav pabeigts, jo jūs esat nolēmis to, tas ir pabeigts, kad es varu atrisināt šo problēmu.
    Regards

@ Basketman
    Jūs darīt visu ar sevi? Tas ir lieliski es mēģināšu to tuvākajās dienās, un ļaujiet jūs zināt.
    Regards mate

PS. Vai man ir ignorēt visu, kas pirmajā post un vienkārši darīt savu modding?
    Vai es tikai 2 pirmie soļi, jo man nav vBSEO?
    Pēdējo reizi mario06; 10-09-10 pie 16:06.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

@ Michael
    Tas nav pabeigts, jo jūs esat nolēmis to, tas ir pabeigts, kad es varu atrisināt šo problēmu.
    Regards

@ Basketman
    Jūs darīt visu ar sevi? Tas ir lieliski es mēģināšu to tuvākajās dienās, un ļaujiet jūs zināt.
    Regards mate
    Es tikai izmantojot jau nosaka šo pavedienu kodu un citu forumu, un ir daudz testēšanas

Es jau to izmantot dažas dienas, un tā joprojām darbojas, pm mani, ja jums vajadzēs manu url

PS. Vai man ir ignorēt visu, kas pirmajā post un vienkārši darīt savu modding?
    Vai es tikai 2 pirmie soļi, jo man nav vBSEO?
    ah tas var būt atšķirīga gadījumā problēma Nr.1 un 2 i get es domāju, ko izraisa vbseo, jo vbseo pārrakstīti manas arhīvs lapas

Jūs varat mēģināt Michał kodu, pirmkārt, ja tā nedarbojas, mēģiniet raktuves, mēģiniet to ar savu eksperimentu, un pārliecinieties, vai jums ir backup atjaunot, ja edited fails nedarbojas
    Pēdējo reizi basketmen; 10-09-10 pie 16:12.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •