Tev taisnība. Tas būtu apgriezti. Atvainojamies par kļūdu
Tev taisnība. Tas būtu apgriezti. Atvainojamies par kļūdu
ar apgriezto kodu no vbet joprojām nedarbojas man .... kāds var apstiprināt, ja es esmu dara kaut ko nepareizi?
var būt pareizs kods ir
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & nepatiesa! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
Mūsu kods ir strādā ideāli par mūsu testu forumā. Lūdzam nosūtīt līdz Michal PM ar piekļuvi jūsu FTP.
Viņš mēģina salabot.
Kamil,
šī strādāja mani
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & nepatiesa! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
bet ar $ _GET ['p'], kā ierosināts nekas nemainās **********
jo problēma ir ar get mainīgo goto kāpēc jums ir nepieciešams pārbaudīt, ja mainīgais lielums p ir iestatīts?
vai varat apstiprināt šo?
Abi priekšlikumi ir labs. Codes pareizi darboties testa forums .. Es uzrakstīšu par to, lai Michal.
atgriezies, atgriezies,
mēģināt to darīt (ar savu kodu):
1. tulkot lapas (neatkarīgi no tā, kādā valodā)
2. izmantot Doties uz pirmo jaunā amatā
Vai jūs redzat? Lapa nav tulkots.
Es pārbaudīt to tieši tagad.
Es daudzus testus, un tas strādā mūsu pusē konkrētās kodu. Lūdzu, mēģiniet šo:
1. Uzstādīt izmaiņas, kā mēs to raksturoja ("goto" nepastāv, pirms izpildes iet trought vBSEO - ka tas, ko mūsu apaļkokiem stāsta mums)
2. Izveidot jaunu tests post
3. Pārbaudiet dara šī newone tas darbojas.
Ja tā ir - tad tikai flush kešatmiņas. Droši vien būtu darbs flusching in Admin cp -> Uzturēšana -> Atjaunināt Skaitītāji. Mēģināt Pārbūvēt Forum informācija varbūt arī daži citi. Ja tas būs strādāt vienā desmit jaunajām itmeans, ka tas darbojas, un jums vienkārši ir kešatmiņā veco (nepareizi) redirections.
Lūdzu, mēģiniet to un sniegt mums atsauksmes - ja tas joprojām nedarbojas, tad man vajag iet un pārbaudīt to savā serverī.
vbet mans testi saskaņā ar vBulletin 4.0.4pl1
un savu kodu
nedarbojas man, bet ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
ir darba naudas sodu ... Vai jums ir kāda ideja, ja šo kodu var darīt kaut ko savu kodu?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {