Vbet_guestcache var būt laba ideja, bet tagad ir vairāki gigabaiti liela un vairākas tūkstošdaļas failus. Vai tas bija paredzēts strādāt šādā veidā?
Vbet_guestcache var būt laba ideja, bet tagad ir vairāki gigabaiti liela un vairākas tūkstošdaļas failus. Vai tas bija paredzēts strādāt šādā veidā?
Jā. Tas kešatmiņas pilnīgs HTML izejas - tāpat kā tas rakstīts parametru aprakstu. Cik daudz tas prasīs atkarīgs cik liela jūsu forumā ir.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka jūs vienmēr varat noteikt papildu ignorētas lapas, vai vienkārši atslēgt to pilnībā tā jums nav diska vietas.
Pārliecināts, ka es varētu atslēgt, bet es gribēju, lai samazinātu serverload. Varbūt jūs varētu rakstīt ĀKK iestatījumus, tas var uzspridzināt servera telpa, arī ne visiem tās var būt 25 gigs vietas. Vai labāk, lai atrastu veidu, kā samazināt izmēru.
Ne visiem nepieciešams pat 1 GB par to. Kā es rakstīja kešatmiņas izmērs ir atkarīgs forumā lieluma. Tas kešatmiņas katru iespējamo foruma lapu, ja nav ignorēts komplektā. Mazie forumi ir neliels daudzums lapās. Big forumos ir vairāk lapas, kā arī lielāki resursi.
Anyway - tā ir laba ideja, lai cilvēki vairāk jāapzinās, ko tas nozīmē, ka pilns HTML produkcija tiks kešatmiņā un pievienot tur informāciju, ka tas var veikt daudz diska vietas.
Par samazinot izmērs - mēs varam pievienot opciju zip cache failus. Tas prasīs daudz servera resursus, kad cache ir uzrakstīts, bet to lasīt un sūtīt šādus atbilde būs ātrāk.
Arī mēs varam pievienot paredzēts uzdevums, kas automātiski noņemtu faili, kurš ir pārāk vecs. Šobrīd mēs nedarām to - ja fails ir pārāk vecs, tas vienkārši ir pārrakstīts laikā nākamo pieprasījuma.
Es esmu pārvietojas šo pavedienu, lai Feature Pieprasījumi![]()
Pēdējo reizi vBET; 27-06-10 pie 00:35.
Tas būtu absolutly viegli:
pievienot iespēju cache tikai X gigabaitiem, un pēc tam izdzēsiet tie, kas saņem mazāk bieži apmeklēja.
Lol, pēc tam es instalēta jaunā versija ar cache i nekad neskatījās, cik daudz tās, izmantojot līdz šim:
Debian-50-Lenny-64-minimāls: ~ # df-h
Filesystem Size Lietotas Izmantot Lietojiet% Stiprinās uz
/ Dev/md2 688G 80G 573G 13% /
tmpfs 4.0G 0 4.0G 0% / lib / init / rw
udev 10M 764K 9.3M 8% / dev
tmpfs 4.0G 0 4.0G 0% / dev / shm
/ Dev/md1 2.0G 86m 1.9G 5% / boot
LOL! Pirms manu HDD tika lietots ar 8GiG! Tas ir "liels", btw, šķiet, ka kešatmiņas nepareizi failus, piemēram:
_attachment_php_attachmentid_3350.html
_blog_php.html
_blog_php_do_list_y_2009_m_10.html
I dont vēlaties, lai cache Blogi, Tags un Attachments Oo
Šī ir arī iespēja. Vispirms mēs īstenos plānoto tīrāku un varbūt rāvējslēdzēju (ir izpētīt šīs pieejas), jo tur statistika būs zināma ietekme uz rezultātiem un par mums darbība ir viens no galvenajiem jautājumiem. Still - mēs jāpatur prātā arī šis risinājums, ja citi nebūs pietiekams![]()
Tieši tā - vienkārši pievienojiet to ti ignorēt. Anyway paldies par piezīmi - mēs pievienot ignorējot atachements un tagus, kā noklusēto ignorēt konfigurācija. Blogs ir kaut kas daudziem lietotājiem var būt kešatmiņā, tāpēc mēs ne pievienot to kā fedault - bet mēs, kas to konfigurēt tieši šādiem gadījumiem - vēlies kaut ko vairāk, lai to ignorētu. Tik vienkārši ignorēt to!![]()
Arī es tikai skaitlis, ka mēs varam hange datnes nosaukumu veidne un ietver faila nosaukumu vai tā uzskata par mazāk attiecīgās lapas, vai ne. Tādā veidā katru dienu, kad automātisku tīrīšanas tiks uzsākta tā atzīst appropriatelly cache failu laiks, lai dzīvotu un būs tīrs vairākus failus. Pirmā ideja bija, lai notīrītu visu, ja tas ir vecāks nekā nav atbilstošām lapām jābūt. Tagad mēs tīrs attiecīgu cache lapas ātrāk - tā jūs ietaupīsiet papildus diska vietas!![]()