Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 9 gada 9

Thread: vBET 3.3.4 un vBSEO 3.3.2 jautājumu

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Default vBET 3.3.4 un vBSEO 3.3.2 jautājumu

Hello.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET 3.3.4 versija ir problēma ar 3.3.2 vBSEO - ir redirection cilpa - tas radīs ļoti lielas servera slodzi un dažas to tulkoto lapu, tiks crashed.

Tas ir pilnīgi atrisināt, ja jūs paaugstināt savu vBSEO, lai 3.5.1

Arī - ja kāds vēlas to paaugstināt līdz 3.3.4 vBET un joprojām izmanto vBSEO 3.5.1 iesakām to darīt vispirms daži testa forums instancē, un ļaujiet mums tur. Mēs testē vBET par pēdējais versijas - un tie ir jāatbalsta, tomēr mums ir wiling lai atrisinātu šo jautājumu 3.3.2 vBSEO versija. Tātad, ja kāds ir ieinteresēts - lūdzu, dodiet mums zināt un PM piekļuves informāciju uz forumu ar šādu konfigurāciju. Kā es rakstīja oficiāli mēs atbalstām pēdējo relīzes un visi mūsu testa forums jau ir modernizētas.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

jebkādu informācijas atjaunināšanu par šo? kāda iemesla dēļ es nevaru saņemt 3,5 vbseo pareizi strādāt par manu vBulletin 3,8 instalēt.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nē - mēs neesam pat izmeklēt šo tik acīmredzama vbseo jautājums, kas ir laboti savu jaunāko versiju. Tieši tāpēc mums nav jāmeklē risinājums - tā ir vienkārši jau atrisinātas.

Mēs oficiāli atbalsta jaunāko versiju, bet mēs varam to apskatīt, kāpēc tā notiek ar šo veco vBSEO versiju, ja mēs piekļūt daži testa piemēram, ar šādu konfigurāciju. Tātad, ja jums ir tests piemēram, ar šiem versiju un PM mums piekļūt tur mēs varam pārbaudīt, kas notiek.

Anyway - tas ir ieteicams veikts update. Ja jums ir problēmas ar atjaunināšanu ar jaunāko vBSEO versiju, jums vajadzētu doties uz saviem darbiniekiem palīdzību.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    3

Hi;

Es uzinstalēju uz bezgalīgas cilpas, bet es nevaru izmantot, jo tas palīdz jums būt kaut kādā veidā?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

kādas versijas vBSEO jūs lietojat?
    Centieties, lai atjauninātu savu vBSEO lai vēlāk versijas.

Ja šis ir vēl viens jautājums, lūdzu, aprakstiet to šeit
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 11-08-10 pie 12:31.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    3

Es nevaru atjaunināt uz jaunām versijām Version vBSEO 3.3.3 tāpēc, ka mana licence ir beidzies.

Ko vēl es varu darīt?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jūs varat pazemināt jūsu vBET versija - ar iepriekšējo vBET versijā šis jautājums nav. Tomēr mēs neiesakām šo risinājumu, jo katrs vBET relīze ir vairāk optimizēta, un ir vairāk funkcijas.

Jūs varat arī PM mums pieeju rekvizītus Tavam Admin CP, FTP un vBSEO CP, mēs pārbaudīsim to. Lūdzu, ņemiet vērā, ka parasti mēs atbalstām tikai pēdējo relīzes, jo tie ir labotas kļūdas. Tāpēc mēs negarantējam, lai atrisinātu jautājumu, kas ir par vBSEO pusē (jo vBSEO atjauninājums atrisina jautājumu). Ja mēs atrodam to ātri - mēs to atrisināt. Ja nē, tad mēs varam vairāk laika pavadīt ar šo jautājumu, kā apmaksātu integrācijas dienests, kuras izmaksas $ 30, ja jūs piekrītat.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    3

Dodiet to, ko jūs domājāt 30 $?

Es nevaru instalēt, jo jūs no savām kļūdām.

Un jūs esat pacēla mani grib naudu.

Atdot savu Pielikums netika atrasts atgriezties man naudu ...

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Kasili, kā Michał rakstīja - jūs varat nosūtīt mums PM ar savu AdminCP un FTP informāciju, un mēs cenšamies, lai atrisinātu šo jautājumu, bet mēs negarantējam, lai atrisinātu jautājums, kas ir par vBSEO pusē (jo vBSEO atjauninājums atrisina jautājumu).
    šis jautājums ir vBSEO pusē.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •