Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 4 gada 5 FirstPirmkārt ... 2345 JaunākieLast
Rezultāti 31 līdz 40 gada 43

Thread: 3.3.4 vBET atbrīvots

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    38

Quote Sākotnēji Ievietoja Taurus View Post
    Jā, es saprotu, šo. Es tiešām ceru, ka Maikls var kārtot šo.
    Nr probs. Man bija tikai liek domāt, tāpēc, kad es uzskriet līdzīga problēma vakar, es biju greeted ar klusumu šeit. Es domāju, sabiedrības locekļiem, kas palīdz viens otru? Es personīgi nevarētu mēģināt ievērojamu uzlabošanu, ja es zināju, ka atbalsts nebija būs pieejams nākamās 6 vai 8 stundas vai vairāk.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Thanks Steve cilvēks! I really appreciate it!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Taurus View Post
    Man steidzami vajadzīga palīdzība. Pēc modernizācijas Man ir šī kļūda virsū manu forum:

Brīdinājums: array_merge () [function.array sapludināšanas]: Argumentu # 1 nav masīvs in [ceļš] / global.php (400): eval () 'd kodu 1153 line

Visa mana forums ir pilnīgi messed up. Kādu iemeslu dēļ tas notiek tikai tad, ja nav pieteicies collas Tātad viesiem. Ja pieteicies, viss ir labi.

EDIT: Labi, es sapratu, ka pēc tam, kad es invalīdiem, izmantojiet "Full failu kešatmiņu Viesiem (BETA!)" viss ir labi. Tāpēc ir jābūt kaut ko nepareizi tur. (Un man bija CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu par to Bug Reports. Mums būs iespēja vadīt šo tur.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja steve View Post
    Ok, man vajadzēja apspiest PHP kļūdas, cache bija pārbaudīt, lai failu vecumu failus, kas nepastāvēja un tika bugging out. Failu kešatmiņu ir awesome Turklāt, ja varat to izmantot, jums paradis nožēlu to.
    Tas ir mērķis - mums nav izvēles nav neviena faila, lai izvairītos no nevajadzīgas IO operācijās. Saskaņā ar PHP pamācībā (PHP: filemtime - Manual) Funkcija filemtime atgriež false ne esošus failus. Mums nebija informēti par jebkuru kļūdu ziņojumiem -, saskaņā ar pamācību, šo funkciju nevajadzētu sūtīt kļūdas gadījumā nav esošo failu. Vai jūs, lūdzu, atvērt jaunu tēmu, jo Troubleshoting vai Bug ziņojumi, ka ar piemēru savu kļūdu ziņojumus?

Visiem - lūdzu, neuzskatiet šo pavedienu, jo vienīgā vieta, par šo vBET versiju. Attiecībā uz nepatikšanām, vai bugs - lūdzu rakstiet attiecīgajās iedaļās. Mums būs ne varēsiet rīkoties ar saviem jautājumiem, ja tie būs šeit.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    31

Text automatically translated from: Vietnamese to: Latvian
    Translated text
    Es modernizētas no 3.3.4 līdz 2 dienām. Par pirmo saiti uz google iesniegtam ne tik daudz kā katru dienu, un šodien redzēju samazinās. Es nesaprotu, kāpēc par spīti visu ziņu tematus un joprojām aug normāli. Kas ir, piemēram, man?
    Es strauji kritās no 145,000 līdz 139,000 saites uz Google
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja haiduongbk View Post
    Translated text
    Es modernizētas no 3.3.4 līdz 2 dienām. Par pirmo saiti uz google iesniegtam ne tik daudz kā katru dienu, un šodien redzēju samazinās. Es nesaprotu, kāpēc par spīti visu ziņu tematus un joprojām aug normāli. Kas ir, piemēram, man?
    Es strauji kritās no 145,000 līdz 139,000 saites uz Google
    Original text

Vienīgais iemesls, to varētu izdarīt, vBET (bet ne tik īsā laikā), ir, ja daži tulkoto lapu neradītu. Ja konstatējat, ka dažas lapas nav nepieejams - lūdzu, ņemiet vērā to mums. Jūs varat atrast to webmaster rīkus.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    31

Translated text
    Paldies Michal. Es sekošu tam vairāk laika. un mācīties cēlonis.
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja haiduongbk View Post
    Translated text
    Paldies Michal. Es sekošu tam vairāk laika. un mācīties cēlonis.
    Original text
    Pārsvarā bieži ir tā, ka cilvēki aizmirsa, ka viņiem veiktas izmaiņas robots.txt 2-3 mēnešu ātrāk (jā Google reaģē tik ilgi - tas var būt ātrāk, ja jums ir super augstas Page Rank). Arī dažreiz cilvēki jāizskatās rezultātus Google meklēšana - ja tiek ràdïta tikai tuvināti skaits indeksē lapas, nevis reāla. Tātad tuvināšanu varētu mainīt, lai labāk viens, un tas nenozīmē, ka kāds no jūsu lapas tika izņemta no indeksa. Arī - Google ir milzīgs, un ir daudz datu bāzēm, kuras laiku pa laikam tiek atjauninātas, kopēt un tā tālāk - tas var būt tikai sekas Darba Google datu bāzes algoritmiem. Arī Google maina tā indeksēšanas algoritmu un tas ir iespējams, ka daži no jūsu jau indeksē lapas, tagad uzskata par pārklāšanos (ti, lielāko biedrs lapām ir 99% tas pats) satura un izņemt no indeksiem.

Kamēr jūs neredzat daudz kļūdas jūsu webmaster rīkus, jūs varat pieņemt, ka tas ir tikai kā Google darbojas. Bet, ja redzat kļūdas, - tad tas ir jūsu pusē, un tad jums vajadzētu reaģēt.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Nav jābūt tādas lietas kā negatīvie darbības ietekmi, jo failu kešatmiņu. Tas ir tāpēc, ka failu kešatmiņu neatbilst aug ... Mēs veidojam atsevišķu failu katram pieprasījumam URL. Tātad katrs cache fails ir vienkārši statisks HTML failu (kešatmiņas produkcijas pieprasījuma). Kad jūsu servera kešatmiņas arvien vairāk un vairāk vBET vienkārši rada vairāk un vairāk failu. Tātad, katru reizi, kad šāds fails ir šādi:
    1. Tas ir tikai lasāms rezultāts šajā URL
    2. Mēs pat ne lasīt to atmiņu - vienkārši straumēt to uz klienta, izmantojot PHP funkcijas: readfile

Tāpēc, ka, pat ja jūsu rezultātu lapā ir tiešām liels - tā cache fails ir liels, tas nebūs negatīvas darbības ietekmi, jo tas būs tikai straume šo vienu failu, pat lasot visu to atmiņā. Tātad jūs redzēsiet priekšrocības ne trūkumi.
    Hrmm, man patīk ideja par caching tulkoto datu, taču tas nebūtu efektīvāk, ja to izmanto, kaut kas līdzīgs memcache? Tā vietā, nolasīt datus no diska, tas būtu izlasījis no atmiņas.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja tavenger5 View Post
    Hrmm, man patīk ideja par caching tulkoto datu, taču tas nebūtu efektīvāk, ja to izmanto, kaut kas līdzīgs memcache? Tā vietā, nolasīt datus no diska, tas būtu izlasījis no atmiņas.
    Atbalstīt esošo cache bibliotēku atrodas ārpus TODO sarakstu. Arī pilns failu kešatmiņu viesiem var būt patiesi liels lieliem forumos. Pārāk liels, lai saglabātu to pilnībā atmiņa - mēs meklēsim risinājumus, kas ļaus apvienot priekšrocības saglabāt cache atmiņā un diskā.

Lappuse 4 gada 5 FirstPirmkārt ... 2345 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •