Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 10 gada 10

Thread: Kāds got VBET strādā ar nginx kā proxy

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    64

Cool Kāds got VBET strādā ar nginx kā proxy

kā par ieteikumiem vb.com man nginx instalēta servera pozitīva, tas ir, slodze ir uz leju, no 25+ 5 slikti ir vietas tulkojumi pārstāja darboties pilnībā, un es esmu spiests noņemt mod, ko es nopirku, lai uzlabotu manu satiksmes

mana vietne informācija: -

vBulletin 4.0.3 jaunākās
    vbseo 3.5.0 iepriekš presei
    apache 2.2.X
    jaunākais nginx proxy kalpot statiskā saturs

paldies jau iepriekš

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    64

nekad prātā, i got to darbu, dažas izmaiņas, kas izdarītas servera mana servera administratoriem

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Priecīgs jums atrisināja šo - jebkurā gadījumā par citiem: Jā vBET strādā ar nginx (apstiprināts klientu forumā). Ar nākamo izlaišanas noteikumi tiks piemēroti komplektācijā. Tagad izmantot šos (nepieciešams pieņemt, lai jūsu forums direktorijā):
    Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

if (!-e $request_filename) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
    }

}

if ($request_filename ~ "\.php$" ) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
    }

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    64

tas ir noteikums par nginx kā proxy?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tie ir noteikumi par nginx. Es nezinu vai ir atšķirība, ja jūs izmantojat to, tāpat kā proxy. Kā es rakstīja mēs saņēmām apstiprinājumu veido vienu no mūsu klientiem, ka tas darbojas OK uz nginx. Vai jums ir nepatikšanas ar šiem noteikumiem?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    64

Es domāju, ka šie noteikumi attiecībā uz nginx kā galveno web servera, mēs esam nginx kā proxy uz apache kalpot statisku saturu, agrāk, kad es hit tulkot es izmantoti, lai iegūtu vārti timeout kļūdas, mans techs ir noteikts to

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Labi, tāpēc - piedodiet par sajukumu un lieliski, ka jūs apstrādāt to. Vai jūs varat dalīties ar jūsu risinājums ar citiem?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    64

tas bija nginx gaidīt laikā emitēt, sorry i aprunāt atklāt daudz, jo tā bija jārīkojas ar pārvaldības sabiedrības, kas tikai atbildēja "tā ir noteikta" lol

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2010
    Atbildes
    83

Text automatically translated from: Russian to: Latvian
    Translated text
    Laba diena!

Man Nginx kā Apache proxy, minētie noteikumi nav darba, saņemu kļūdas 500.
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu atveriet jaunu tēmu par jūsu jautājumu un sniegt tur sīkāk - kādus noteikumus jūs izmantojat?
    Jūs izmantojat stends - Nginx un Apache? Ja jums ir Apache jūs mēģiniet izmantot .htaccess?

Lūdzu, aprakstiet to atsevišķu pavedienu - tas viens ir citu klientu, jautājumu, un tas jau ir atrisināta.
    (šajā brīdī es redzu, tulkojumi, strādājam arī uz savu forumu - lūdzam sniegt arī URL, lai šķelto lapas)

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •