nē traslation
nē traslation
hello,
izmēģināt šo risinājumu http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post9
forums valodas opciju jums ir AdminCP -> vBET-> galvenais
Pēdējo reizi kamilkurczak; 13-06-10 pie 13:19.
1. Jums nav atmatā uzstādīšanas instrukciju. Ir jākonfigurē Forum valodas opciju. Just konfigurēt mod >>>>>>>> I did
2. Jūs noteikti nepareizi Google Translation API atslēga - iestatiet to uz atbilstošu vērtību, vai to noņemtu (nav ieteicams - vienkārši iestatiet to pareizi) >>>>>>>> I got to un noteikt tā
3. Kādu iemeslu dēļ jums ir bloķējuši Google >>> Google indeksē manu lapu, bet cik es zinu, ka mana vieta ir bloķēts
indeksācija nav nekāda tulkojumu.
iespējams, jums tika bloķēta ar Google.
lūdzu, googletest.php failu un nodot to uz jūsu serveri:
šeit jums ir pilns risinājums (ar kodu)
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
rezultāts ir
Sākot tulkošanas testā,
Testa rezultāts:
Tests kļūda: Nav URL komplekts!
hello,
Tas nav vBET kļūda, tas ir kļūda, no čokurošanās.
jums ir nepieciešams atrast risinājumu, Google uz "nē url komplekts čokurošanās kļūdu".
Man tiešām nav ne jausmas
bet to, ko es gribētu zināt
ir šī problēma nāk no servera iestatījumu? vai kaut kur?
Kā jūs redzat jums kļūda no CURL bibliotēka - Tātad jums ir jāmeklē atbilde, ČOKUROŠANĀS apgabalā. Lūdzu vispirms pārliecinieties, ka jūs pārbauda ar attiecīgo kodu - ka nav jebkuru papildu rakstzīmes nejauši likts (piemēram, ievadiet pirms saglabāt). Testa kodekss pieejams arī vBET pakete / Do-not-upload/tools/googletest.php.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka šeit sniedzam vBET atbalstu. Ja jautājums nav saistīts ar vBET mums nav veikusi papildu izmeklēšanu, citādi mēs varētu atrisināt visas problēmas, par jebkuru bērniem. Tas nav mūsu uzdevums. Tieši tagad jūs zināt, kur jautājums pastāv. Lūdzu izmeklēt šo. Mēs esam atbildīgi tikai par vBET kodu un, ja kaut kas neizdodas ārpus tā, mēs vienkārši nevaram būt atbildīgs par tām.
Es maz Google meklē jūsu kļūdas ziņojumu un atrast 1 mājienu par nepareizo statisko vārdiem - tas ir iemesls, kāpēc es esmu lūdzot jums pārbaudīt vēlreiz kodu jūsu testu. Neatrada nevienu citu padomus. Beigās, lūdzu, vienkārši sazinieties ar savu hosting sniedzējs, lai atrisinātu jūsu servera problēmas. To var uz servera konfigurāciju līmenī tas var būt CURL bibliotēka bug. Nevar pateikt.