Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Sporādisks Translation

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    8

Default Sporādisks Translation

Nav pārliecināts, vai tas ir labākais nosaukums lol cerams, es varu paskaidrot labāk

Ik tik bieži, kad es vai mana locekļi nodod pēc tā amatiem, it kā mēs esam ievietojis citā valodā (kad es iet uz to rediģētu tā saka [lang = nl])

Tas nav notikt daudz tāpēc es domāju, ka padara to grūti pin uz leju, bet tas līdz šim ir noticis pa laikam, kamēr mēs visi esam posting angļu valodā un tas ir vienmēr uz to pašu valodu (holandiešu karogu)

Ak, un es tikko pamanīju, virsraksts ir šo to par pārāk [langtitle = nl]
    Pēdējo reizi vBET; 10-06-10 pie 13:23. Reason: labots BBCode

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, sniedziet mums kādu precīzu piemēru - precīza redakcija, kas tika izmantota. Un kāda ir jūsu valodas noteikšanas iestatījums? Ņemiet vērā, ka ir jums, izmantojot Google, tad dažreiz Google var sajaukt, un kas nepareizi atzīšanu (parasti uz ļoti īsu tekstu, vai kad vārdi 2 valodās ir pašu ziņu). Tādā gadījumā nav vispār, tas nav atkarīgs no mums bug - tas ir Google. Taču jūs varat konfigurēt pārliecināts, ka Google ir jābūt, lai pievienotu valodas iestatījums.

Pastāstiet jums joprojām ir nepieciešams jebkuru jautājumu palīdzību aprakstīts šeit
    Pēdējo reizi vBET; 10-06-10 pie 13:24.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nav atbildes - uzskatīja atrisināta. Lūdzu, ņemiet vērā šeit, ja ir vairāk vajadzīga palīdzība

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    8

Gah, es esmu tik žēl ... kāda iemesla dēļ es ne vienmēr saņem manu paziņojumus šeit lol, un es esmu tik aizņemta, ka šis jautājums gāja ceļmalā līdz tas tur augkopība up atkal lol

Es esmu pievienojot screenshot pēdējo reizi tas notika, šo vienu PM lol

Valodas noteikšanu iestatījums Trust Google, kad rezultāts ir uzticības cienīgs

Iestatījumu, jūs vislabāk ieteiktu šim iestatījumam?

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •