OK, OK, es uzstādītas bez kļūdām, bet tas bija problēma, lūdzu, palīdziet Brīdinājums: set_time_limit () [function.set-termiņš]: Nevar iestatīt laika ierobežojumu drošajā režīmā [ceļu] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php par 148 līnijas Kā es varu palīdzēt Acill web: heroesuo.net / forum
oh. Vai jums ir problēmas Esmu radušās šo bezmaksas versiju. Šī kļūda notiek, ja jūsu serveris ir drošs mode = on. Programma tulko tās uz drošo režīmu = off. Tātad jūs varat pievienot kodu, lai konfigurētu htacess šo, lai izslēgtu to: php_flag safe_mode off Problēma tiks atrisināta ātri - Uzņēmējas apturēšanas ierīce, ar safe_mode Htaccess failus.. Tas ir php_flag safe_mode off nestrādās. Tāpēc var būt nepieciešams sazināties ar savu mītnes, darba devējiem, lai atrisinātu šo problēmu. - Bet ir problēma, kad es dzirdēju par drošu režīmā = off, potenciālu augstāku kapāt. Tātad, kā var atrisināt šo problēmu nav admin vBET
Pēdējo reizi haiduongbk; 29-05-10 pie 01:59.
Vienkārši izslēdziet drošības režīms Code: safe_mode = off http://www.vbenterprisetranslator.co...aq.html # post15
safe_mode = off
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi