Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 13 gada 13

Thread: Problēmas ar 3.1.0 tikko nopircis!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Cybershaolin View Post
    Testing forumā lokāli nozīmē, pats par sevi, ka tas nav pierādīt nevienam!
    Tas ir lieliski

Kā jau teicu, es neesmu spējīgs redzēt opciju vBet Main manā AdminCP, testējot to uz manu vietējo forumā. Par liekot jūsu kapāt uz manu Live forumā, labi es nezinu vairs ko es esmu gonna do ar šo, jo man nav really appreciate veida atbildes jūs man iedeva šeit.
    Un atkal atbilde ir - es rīkoties ar to. Lūdzu PM man visu informāciju, un jums nav, lai uzstādītu to uz jūsu reālā forumā pirms tikai PM man piekļuves informāciju jūsu testa kuģa
    Es atvainojos jums nav appreciate atbildi, ka es jums palīdzēt šādā veidā. Diemžēl es nezinu, kāda ir šī jautājuma sakarā, un man ir nepieciešams piekļūt, lai izmeklētu to jums un atrisināt to you. Atvainojamies par nepatikšanām un gaida PM ar informāciju.

Bez iespējas pārbaudīt, mūsu vienīgais padoms tagad atkal ir - pārliecināties, ka jums ir piekļuve internetam. Un tu man nozīmē jūsu serveri. Es zinu, ka jūsu dators ir pieejams, bet, šķiet, piemēram, jūsu serveris ir bloķēts, lai sazinātos ar ārējo vārdu. Cits iemesls var būt, ka jums nav uzstādīta CURL php bibliotēka. Es nevaru pateikt neko vairāk, bez iespējas to pārbaudīt out.
    Pēdējo reizi vBET; 06-11-09 pie 02:28.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

lol Tas nav iespējams ieiet vietējā forumu (piemēram, izmantojot easyphp, xampp vai ko citu, ar vietējiem IP s), ti:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php..) Jums vajadzētu zināt par to. Bet anyway, aizmirst par to. Man nevajag vairs.

I got manas atbildes par citām lietām tā, Tik.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

lol Tas nav iespējams ieiet vietējā forumu (piemēram, izmantojot easyphp, xampp vai ko citu, ar vietējiem IP s), ti:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php..) Jums vajadzētu zināt par to. Bet anyway, aizmirst par to. Man nevajag vairs.

I got manas atbildes par citām lietām tā, Tik.
    Tas ir, ja jums ir sava IP WAN (ne tikai LAN). 127.0.0.1 tas ir tāds pats kā localhost un tas nozīmē, ka vēlaties izveidot savienojumu ar faktisko mašīnu. Bet jūs vēl joprojām ir sava IP adrese. Un, pat ja tas ir tikai lokālajā tīklā, jūs varat noteikt jūsu testa forums par pašu mašīnu, kur jums ir reāla forumā. Saskaņā ar vBulletin licenci jums ir tiesības noteikt šādu forumu testvb direktorijā, bet tas nedrīkst būt pieejami publisko skatu.

Gadījumā, ja jebkurā nākotnes jautājumiem vienkārši uzrakstīt. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •