Izmantojot vbSEO. Ekrānuzņēmums pievienots.
Es atradīšu noteikt, šo vBSEO funkcija, kas apstrādā to.
Izmantojot vbSEO. Ekrānuzņēmums pievienots.
Es atradīšu noteikt, šo vBSEO funkcija, kas apstrādā to.
In functions_vbseo_vb.php:
atrast
aizstātPHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
PHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Tas būtu ne nepieciešamības. Jūs integrētu vBET ar vBSEO, līdzīgi kā tas ir aprakstīts readme.html failu? Kuru versiju vBET jūs lietojat? Pēdējais ir pasaules langtitle analizējot funkcionalitāti.
Jā, un es esmu, izmantojot jaunāko versiju, 3.3.3.
Strange. Lūdzu, pastāstiet mums, kā reproducēt šo jautājumu - mēs strādāsim vairāk elegants risinājums, kas neprasa papildu vBSEO izmaiņām failos.
Vai jūs varat atveidot uz out servera? Ti, testa ziņojumus jomā?
Nē, tas nevar pierādīt šeit, jo jūs neizmantojat vBSEO iespēja iekļaut pavedienu virsrakstus nākamo / iepriekšējo saites (tie, kas norādīti tieši zem ātru atbildi redaktors). Jūs vispirms jāiespējo iespēju.
OK tā - mēs zinām, tagad, kā lai to vairotu. Mēs pārbaudīsim to par mūsu testu, piemēram, un meklēt citu risinājumu. Great paldies!
Atvainojiet, bet mēs nevaram atkārtot šo problēmu.
Mēs testē to uz 3.5.0 vBSEO un 3.3.3 vBET. Kuras versijas jums ir?
Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir instalēta jaunākā versija vbet (ja to izmanto)
Kas par update product_vbenterprisetranslator.xml no do-ne-upload mapi?
Es, izmantojot vBET 3.3.3 un vBSEO 3.3.2. Mana langtitle tagi netiek parsēt profila statistikas lapā, vai nu tagad, šķiet. Diezgan dīvaini!
Noteikt parsēšana no langtitle zem profila "statistika" tab (kur ir teikts "last post: ..."), Es šo izmaiņu class_userprofile.php:
Find:
Aizstāt:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Nav tā tagi tiek pasaulē parsēt, jo pretējā gadījumā šīs izmaiņas nebūtu vajadzīgs. Tāpat arī nav šajā klasē failā āķiem.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}