Es, izmantojot vBET 3.3.3 un vBSEO 3.3.2. Mana langtitle tagi netiek parsēt profila statistikas lapā, vai nu tagad, šķiet. Diezgan dīvaini!
Es, izmantojot vBET 3.3.3 un vBSEO 3.3.2. Mana langtitle tagi netiek parsēt profila statistikas lapā, vai nu tagad, šķiet. Diezgan dīvaini!
Noteikt parsēšana no langtitle zem profila "statistika" tab (kur ir teikts "last post: ..."), Es šo izmaiņu class_userprofile.php:
Find:
Aizstāt:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Nav tā tagi tiek pasaulē parsēt, jo pretējā gadījumā šīs izmaiņas nebūtu vajadzīgs. Tāpat arī nav šajā klasē failā āķiem.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Lūdzu PM piekļuves datus uz FTP, Admin CP un vBSEO CP. Tā kā mēs nevaram atveidot uz mūsu puses mēs esam, lai pārbaudītu to uz mūsu servera.
Lūdzu atsaukt izmaiņas, pirms Jūs sniedzat mums piekļuves datus (mums ir nepieciešams, lai aplūkotu jautājumu diagnosticēt to) - jūs varat izgatavoja kopijas failu, lai viegli radīt to atpakaļ vēlreiz.
Tā kā es wrote vBET 3.3.3 būtu parsēt langtitle visā pasaulē, šajā brīdī es neesmu spējīgs pateikt, tas ir kādu kļūdu, konflikts ar citu spraudni vai nepareizi vBET atjauninājumu.
Es esmu dodas uz ārzemēm, šonedēļ, un nebūs pieejama rīkoties ar jebkuru backend mājas jautājumus, izņemot tos ievietojis šeit forumā.
Vai jūs varētu man parādīt, kur kodā tag ir visā pasaulē parsēt? Es varu apskatīt un ļaujiet jūs zināt, ja es varu redzēt, kāpēc tas ir pazudis dažās jomās.
open file: / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
un meklēt vbet_global_complete tiek izmantota funkcija vbet_parseTitleGlobally (No / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
Paldies! Es izpētīs šo.
Es atradu dažas vairāk par inlinemod.php un postings.php navbits.
Vai jūs varat atkārtot šo uzvedību šajā vietnē, ti, kad rediģējat tulkota pavediens?
![]()