Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: Man ir problēmas ar dzīves

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    3

Default Man ir problēmas ar dzīves

Esmu bijis domāt par kļūst izmaksā, kad jums instalēt bezmaksas versija, bet tā bija problēma. Tāpēc es bija atmest uzņemšanos. Nedara tulkošanu. Es domāju, ka no vBSEO

"Parsēšanas kļūda: sintakses kļūda, negaidīti T_STRING in / home / xxx / domēni / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd kodu 153 line

"Ja jūs esat pārliecināts, noklikšķiniet uz derīgu saiti, lūdzu, sazinieties ar administratoru."

Skripts nedarbojas
    Pēdējo reizi rosende; 19-05-10 pie 02:36.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, iedodiet man saturu no jūsu global.php faila aptuveni 834 līnijas (dažas rindas pirms un pēc), un punkts, kas ir 834. Es nezinu, kas VB versiju jūs lietojat, tāpēc es nevaru pārbaudīt to pats.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    3

versija 3,8,5

vbseo 3,5 RC1

informāciju nosūtīja pm

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jautājums ir par ražošanas jaudu, no footer veidnes. Lūdzu, pārbaudiet vai tā vēl joprojām pastāv uz savu forumu, kad karogi izvirza navigācijas joslas.

Ja jā, tad lūdzu, pārtrauciet vBET brīdi un pārbauda, tas jautājums joprojām pastāv. Ja jā, tad tas nav saistīts ar vBET (vBET tas nekas, ja invalīdu aprūpe).

Ja jautājums pazūd vBET ir invalīds, tad lūdzu PM piekļuves informāciju, lai Admin CP un FTP - mums būs pievienot logs precīzu saturu kājenes veidnes un apskaties, kāds ir nepareizi tur.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    3

labi pm nosūtīts.
    Pēdējo reizi vBET; 20-05-10 pie 21:43. Reason: URL noņemt, jo jau PM

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jums vienkārši ir nepareizs htaccess -. Lūdzu, ielieciet atbilstošu vBET noteikumiem atbilstošā vietā. Tāpat kā rokasgrāmatu to apraksta. Tad viss darbosies OK.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •