Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Vai es varu atstāt oriģinālo nosaukumu visās valodās?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    2

Default Vai es varu atstāt oriģinālo nosaukumu visās valodās?

Man ir problēma, kad es rakstīt dziesmas un nekā tulkotājs tulkot nosaukumu dziesmu par visām valodām ... Tas izskatās ļoti muļķīgi, jo visiem cilvēkiem meklēt sākotnējo nosaukumu dziesmas
    Tātad, ir kāda no kreisās sākotnējo nosaukumu visās valodās (saturs var tikt tulkots) spējas? Vai es varu uzrakstīt jebkuru rakstzīmi uz sākumu un virsraksta beigas, kas "saka NO" tulkošana titulu?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šajā brīdī tas nav pamatots. Jūs varat izmantot notranslate bbcode bet tikai ziņu.

Es pārvietojiet šo pavedienu, lai iezīme pieprasījums. Mēs domājam par šo jautājumu. Kopumā vB arhitektūra nav gatava bbcodes sadaļā. Mums nācās izdarīt daudz pūļu, lai atbalstītu langtitle bbcode sadaļās un mums bija daudz jautājumu ar to. Mēs domājam par atbalstu notranslate sadaļās vai kādu citu risinājumu, kas.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Varbūt mēs varētu darīt to, izmantojot jau esošo langtitle bbcode - tikai ar dažiem īpašiem valodas kods - piemēram, NO, Vai kaut ko ... Mēs domās. šāds risinājums būtu viegli paredzēt, jo mums jau ir funkcionalitāte parsēt langtitle bbcode - tas būtu nepieciešams pievienot tikai vienu, ja paziņojumu, funkcija, kas novērtē šo bbcode un atgriezties rezultāts opaqued ne tulkots jomā. Mēs pārbaudīsim to - tur vēl var būt daži citi jautājumi, piemēram, dažas vietas, kur zīmes <> tiek mainīts uz HTML drošu, daži attiecības starp virsrakstu valodā un pēc valodu (varbūt automātiskā necaurspīdīgu vai RSS tulkojums).

Mums ir jāpārbauda, bet galīgi tā ir pareizā virzienā. Statuss mainīts pieņemtajiem

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Default title without translation

Hello,

Kā pa kreisi sākotnējo nosaukumu diegu visās valodās?
    Jūs varat izmantot 'nt "kods (nav tulkots) in [langtitle] tagu.
    Šī taga būs parsēt.

Piemērs:
    [ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
    un manā post titulu.
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 15-12-10 pie 10:30.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •