Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: vbseo un. htaccess

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    67

Default vbseo un. htaccess

Es lietoju vbseo dažādu SEO funkcijas, izņemot man nav pārrakstīt URL, izmantojot vbseo

Tātad man vēl nepieciešams pievienot:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    vai tikai:
    RewriteRule index.php language =? $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $ language =? $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Ja nav pārrakstīt URL ar vbseo

(Arī jūs varētu iespējams ievietot jūsu htaccess failu šeit -. Redzēt piemēru, kā tas izskatās uz vbseo + vbet)
    Pēdējo reizi krisp; 04-11-09 pie 15:01.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Ja jūs izmantojat vBSEO jums ir jāizmanto noteikumi, izveidots forums ar vBSEO - citādi vBSEO nestrādās vispār. Šie noteikumi ļauj vBET sadarbojas ar vBSEO.

Ja jūs izmantojat noteikumus forumiem bez vBSEO, tad pieprasījums netiks iet pa vBSEO un vBSEO būs nedarīt neko, lai šo pieprasījumu.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    67

Lūdzu, ņemiet vērā, ka man nav. Htaccess vispār. Tā kā es dont pārrakstīt URL ar vbeso tā nav nepieciešama. Es tikai izmantot dažādas iespējas, piemēram, = nofollow, pagarināts metatags uc Visi šie vbseo funkcijas strādā tikai naudas sodu bez htaccess vispār..

Otro es importēt vbet produktu gan AdminCP un forums iet completly tukša un man nav pieejama veidlapu vispār.

Radīt htaccess ar vai nu.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / $ 2 [L, QSA]
    vai

RewriteEngine On
    RewriteRule index.php language =? $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $ language =? $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Nekādas starpības. Stil nav iespējams sazināties ar forumu vispār.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja krisp View Post
    Lūdzu, ņemiet vērā, ka man nav. Htaccess vispār. Tā kā es dont pārrakstīt URL ar vbeso tā nav nepieciešama. Es tikai izmantot dažādas iespējas, piemēram, = nofollow, pagarināts metatags uc Visi šie vbseo funkcijas strādā tikai naudas sodu bez htaccess vispār..

Quote Sākotnēji Ievietoja krisp View Post
    Otro es importēt vbet produktu gan AdminCP un forums iet completly tukša un man nav pieejama veidlapu vispār.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Tāpat, lūdzu, pārliecinieties, ka jūs darīt visu uzstādīšanu un integrāciju soļiem atbilstoši.
    Ja tā jums nebūs rīkoties ar šo PM man piekļuves informāciju, lai jūsu Admin CP un FTP.
    Pēdējo reizi vBET; 05-11-09 pie 00:25.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •