Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 17

Thread: Fix tiem no jums darbojas Čivināt Plakātu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Default Fix tiem no jums darbojas Čivināt Plakātu

Es atklāju, ka pēc jaunināšanas uz vBET 3.3.2 čivināt autora pārtraukta automātiski atjaunināt. Es biju kļūst kļūda uz līnijas, kas tiek pievienota functions_vbseo_createurl.php kad manuāli darbojas tweet plakātu uzdevumu.

Lūk, ko jums ir nepieciešams rediģēt, lai iegūtu lietas strādā atkal ... (Vai jebkuru mod, kas izmanto vbseo URL)

in functions_twitterposter.php PĒC
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    pievienot
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    atkārtoti augšupielādēt failu

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Liels Mēs nedomājām par to.

Tā būs labāk, ja jūs nodot:
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    iekšpusē vbseo failu functions_vbseo_createurl.php - kaut kur sākumā. Paldies, ka visus plugins, izmantojot vBSEO Url darbosies (arī Sitemap Generator integrācija būs vieglāk). Lūdzu, pārbaudiet tā - mēs arī to integrācijas instrukcijas par ligzdu atbrīvošanu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šķiet, ka ir viens vēl labāks risinājums - tāpēc, ka tas nav nepieciešams papildu failus valodā. Mēs pievienosim šīs require_once vērā init_startup āķis. Tas strādās uz visiem plugins Tas tiks iekļauts nākamajā release.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Vai ir veids, kā apturēt tweets no čivināt plakātu tiek tweeted in plakātos oriģinālvalodā?

Tiešām man ir nepieciešams tweets rakstīja angļu valodā, vai kādam ir ideja?

Regards,
    Simon

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es nezinu detaļas, kā šo mod darbi. Parasti vBET ļauj definēt tekstiem, kas netiks tulkota. Ja tas ir iekļauts veidnē, tad varat vienkārši ielieciet to iekšpusē nav tulkots jomā, lai starp <- VBET_SNTA! -> un <- VBET_ENTA! ->. Gadījumā, ja ziņas (tā amati, PM uc), varat izmantot tekstu iekšā notranslate BBCode.

Pastāstiet tas palīdz.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Paldies Michal, bet tas nepalīdz tweet plakāts tweets (amatu, lai čivināt), automātiski, bet tweets to valodā plakāts nav tulkots valoda.

Lūk, viens čivināt poļu, bet ir englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 bet šķiet, ka manā vietā, kā englsh http://bit.ly/cNJukU
    Pēdējo reizi Simon Lloyd; 11-10-10 pie 02:41.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es nesaprotu, kā tā darbojas. Lūdzu, paskaidrojiet. Jūs displeja saturu jūsu forumā par ārējo pieteikumu? Vai pretējā? Cik saturs ir importētas / eksportētas? ...

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Arī kā es to redzu, ir rakstīts poļu valodā (iespējams - nav iespējams pārbaudīt, citi tulkojumi, jo pārsniegts maksimālais skaits apskatīto amati). Lūdzu, vienkārši iet uz turieni un noklikšķiniet uz Rediģēt ziņojumu - jūs redzēsiet, kas ir īsta valoda tur.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Es nesaprotu, kā tā darbojas. Lūdzu, paskaidrojiet. Jūs displeja saturu jūsu forumā par ārējo pieteikumu? Vai pretējā? Cik saturs ir importētas / eksportētas? ...
    Tweet plakāts ir mod pie vbulletin.org (i var jums būt mod, ja vēlaties), kad amatā tiek veikts mans forums, tad šis punkts ir tweeted (nosūtīts čivināt), automātiski mod, ja citā amatā, ir Tad tā atkal get tweeted.

Īsumā saturs nav importēti vai eksportēti tiešām, tas ir faktiski nosūtīja kā post čivināt.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •