Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Kā zīmolu brīvas vides iespēja strādāt?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    4

Default Kā zīmolu brīvas vides iespēja strādāt?

Es atbalstīju to, kad tas bija bezmaksas mod, bet jūs teicāt, ka nesaņēmāt manu ziedojumu - un tad pat, kad es deva jums Paypay darījuma id Jums vēl neatbildēja.

Tagad man ir jāmaksā par pilnu versiju, un branding brīva izvēle, kā arī - un man joprojām ir visas jūsu manā vietā zīmolu un nav par to, kā noņemt to detaļas.

Vai jūs varat atbildēt uz šo? Es domāju, ka tas ir negodīgi, ka man ir jāmaksā divreiz, un es joprojām nav, ko man maksā par.

Kā es varu noņemt branding?
    Pēdējo reizi nlpconnections; 11-04-10 pie 16:40. Reason: Pievienots papildu smaidiņu, lai jūs zinātu, es biju mierīgs haha

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveicināti

Man nebija pārbaudīt savu ziedojumu, jo jūs arī raksta, ka jūs gatavojaties pirkt samaksātā versiju anyway. Tātad nebija jēgas zaudēt laiku. Es pārbauda šo ziedojumu tiesības tagad, un es redzu, ka es saņēmu ziedojumu no NLP Savienojumi janvārī (ar dažādām darījumu id) - jūs rakstījāt par to aprīlī ... Tātad šis ir iemesls, kāpēc es domāju, tā nav atnāca - I pārbauda tikai pēdējo ziedojumi netiek veikts dažus mēnešus atpakaļ.

Ja esat branding bezmaksas licenci, tad pēc noklusējuma tas ir noņemts kredītu saiti. Jums ir atļauts pēc tam noņemt informāciju par vBET versija vispār. Mēs nosūtīt instrukcijas, kā to izdarīt, PM vai e-pastu, ja kāds jautā.

Jums, ko tu maksā par - jūs varat būt pārliecināts par to Es esmu sūtīšanu PM, lai jūs vienā mirklī
    Pēdējo reizi vBET; 11-04-10 pie 22:31. Reason: nepareizs vārds

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    4

Paldies par šo!

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    16

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Sveicināti

Man nebija pārbaudīt savu ziedojumu, jo jūs arī raksta, ka jūs gatavojaties pirkt samaksātā versiju anyway. Tātad nebija jēgas zaudēt laiku. Es pārbauda šo ziedojumu tiesības tagad, un es redzu, ka es saņēmu ziedojumu no NLP Savienojumi janvārī (ar dažādām darījumu id) - jūs rakstījāt par to aprīlī ... Tātad šis ir iemesls, kāpēc es domāju, tā nav atnāca - I pārbauda tikai pēdējo ziedojumi netiek veikts dažus mēnešus atpakaļ.

Ja esat branding bezmaksas licenci, tad pēc noklusējuma tas ir noņemts kredītu saiti. Jums ir atļauts pēc tam noņemt informāciju par vBET versija vispār. Mēs nosūtīt instrukcijas, kā to izdarīt, PM vai e-pastu, ja kāds jautā.

Jums, ko tu maksā par - jūs varat būt pārliecināts par to Es esmu sūtīšanu PM, lai jūs vienā mirklī
    Kad es pērku branding bezmaksas versija ir visiem, ka sīkumi jau izņemta?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Ja esat branding bezmaksas licenci, tad pēc noklusējuma tas ir noņemts kredītu saiti. Jums ir atļauts pēc tam noņemt informāciju par vBET versija vispār.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •