Sveiki
Es pamanīju, ka ar 4.2.1 vBET un vBulletin 4.0.2 PL4 un vBSEO 3,5 RC3 Paziņojumus get netiek tulkotas.
Lūdzu padomu
StarBuG
Sveiki
Es pamanīju, ka ar 4.2.1 vBET un vBulletin 4.0.2 PL4 un vBSEO 3,5 RC3 Paziņojumus get netiek tulkotas.
Lūdzu padomu
StarBuG
Jums ir pārvērst par šiem tulkojumiem - tā ir deaktivizēta, tehnisku iemeslu dēļ (ne katrs to izmanto). Jūs atradīsiet piemērotu iespēju vBET -> Go iespējas
Sorry bet es neesmu stulba.
Tas ir par citādi es nebūtu jāziņo kā bug!
Skatīt Patientenfragen.net - mums ir atbildes
Neviens pieņem, ka kāds no mūsu lietotājiem ir stulbaTā ir standarta procedūra, lai informētu vispirms par konfigurācijas iespējas, jo lietotājs var vienkārši palaist garām dažas konfigurācijas, vai pat nav jāmeklē, piemēram. Es esmu atver jautājums atkal un iet tur
![]()
Patiešām, dažas bug, jo tas pat nav atkārtoti kodēta. Mēs parūpēsimies par to drīz![]()
Starp citu - vai jūs novērojat, ka jums ir sadalīti izkārtojums uz augšu lapas tulkoto apskatīt un Jūsu karogi pazūd (nav pat izejas kodu )?... Es redzu, ka jūs veicāt dažas rokasgrāmatas veidni izmaiņas - lūdzu, pārbaudiet vai tas ir tāpēc, ka jūsu veiktās izmaiņas (kopiju faktiski veidne organismā kaut kur atgriezties, pārbaudiet, ielieciet to atpakaļ).
Izkārtojums nav bojāts.
Tu redzēji saglabāta kešatmiņā laikā traucējummeklēšana APC Cache optimizācijas spraudnis
Izmēģiniet tagad un redzēt, ja Jums vēl redzēt sadalīti izkārtojums plz
ps: "stulba" I daļa tikko teica, tāpēc, ka jūs vienkārši slēdza kļūdas ziņojumu un pārcēla to nesagaidot manu atbildi.
Jums būtu jāsagaida klientu reakciju pirmais pirms paziņojot, aktīvā atrisināt problēmas.
Tas ir nepieklājīgs citādi![]()
Pēdējo reizi StarBuG; 08-04-10 pie 16:25.
Vēl viena piezīme
Es vēlētos, lai neatļautu: *. js in robots.txt failu
Man bija, ka iekļaut, bet noņemt to tagad tikai gadījumā, ja tas radīja tulkošanas problēmas (kas tas nav).
Tomēr tas var radīt problēmas ar fiksētu jauno versiju vai var iekļaut to manā robots.txt?
Tas nav oficiāli atbalstīta sākotnējā protocoll bet google bot var apieties.
Un tas ir tas, ko skaita![]()
Labais - tagad izkārtojums ir OK.
Arī paldies par jūsu ieteikumiem par jautājumu risināšanā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs vienmēr atkal atvērt jautājumiem, ja izrādās, ka tas nav īsti atrisināts, un ka "slēgtas" ir tikai prefiksu - pavediens netiek slēgts - jūs varat uzrakstīt un pateikt, ka jautājums nav labots vēl. Sorry, ja jums bija neērti, jo to.
![]()