Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 11

Thread: Strange kodu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Default Strange kodu

Atrasts šo vbet_functions_hooks failu:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Kas tas ir labs? Viss, kas tas ir pievienot papildu rindas pārtraukuma zem jūsu forumā.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lielākā daļa, iespējams, šī ir blakusparādība daži no mūsu iekšējās testu (varbūt kredītu link - tiešām grūti pateikt, tagad ), Kas nevis tikai iznicināti ar coder bija tikai paslēptas stilus.

Lūdzu, vienkārši noņemiet to - kā jūs rakstījāt - tas nekas

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Tas ir tieši tas, ko es darīju

BTW, labs darbs uz jaunāko versiju, šķiet, ka pat maksimumslodzes laikā ar 3Gb cache rādītāji ir lieliski! Mans serveris slodze nepārsniedz pēdējo 3,0 vairs! (Tas ir, ar 1200 tiešsaistē par 8 kodolu Nehalem!)

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja moman View Post
    Tas ir tieši tas, ko es darīju

BTW, labs darbs uz jaunāko versiju, šķiet, ka pat maksimumslodzes laikā ar 3Gb cache rādītāji ir lieliski! Mans serveris slodze nepārsniedz pēdējo 3,0 vairs! (Tas ir, ar 1200 tiešsaistē par 8 kodolu Nehalem!)
    Tas tiešām ir lieliski dzirdēt, ka mūsu klienti ir apmierināti par mūsu produktu Mums joprojām ir optimizācijas plānu (piemēram, failu kešatmiņu un cache dzinējiem atbalstu), bet vispirms ir jāīsteno dažas pazīmes pieprasījumus no mūsu lietotājiem

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

FYI šis kods ir joprojām pastāv 3.3.3.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

LOL Es slēgtās emisijas, piemēram, gadījumā, traucējummeklēšanas, lai mēs garām to ražošanā. Es esmu atvērt to tagad rīkoties ar to attiecīgi nākamo reizi.

Lūdzu, tikai izņemt, piemēram, pēdējo reizi. Atvainojamies par nepatikšanām

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    11

Varētu lūdzu man pastāstīt, kā to noņemt no mana BF versiju 3,33? Es arī jums nosūtīja pm

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Tik un es atklāju, ka
    Pēdējo reizi chick; 12-05-10 pie 20:49.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - mums ir risinājums, ka. Tas tiks iekļauts nākamajā release. Pēc koda norāda šī daļa ir noderīga, lai mums, diagnostikas mērķiem (palīdz dažkārt gadījumā par jautājumiem, lai uzzinātu, vai tas ir veidnes lieta, vai ne). Tātad, kods būs palikt, bet būs mainījies stils (lai: displejs: none;), Un ir absolūti nekādas ietekmes uz izkārtojumu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Jums vajadzētu padarīt kodu pilnīgi neredzams, lai gala lietotājam SEO un joslas saglabāšanas nolūkos. Kaut ko pa līniju PHP nosacījuma pārbaudi pasaules atkļūdošanas mainīgo būtu daudz vairāk profesionāli.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jā, bet mēs bieži vien nepatikšanas, kad kļuva ļaujiet mums uz klientu serveri. Ne visi vēlamies dalīties piekļuves informāciju - visa šī lieta ir atrisināta 10 reizes ilgāk, tad, un tā tālāk.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka faktiskās risinājums neietekmēs jūsu SEO vispār - šī maz lieta ir tikai uz foruma galvenajā lapā. Un, kā aprakstīts jau palīdzēja vairākas reizes ar klientiem, kam nav standarta izkārtojumu un dažas nepatikšanām.

Mēs joprojām domājam par kādu citu risinājumu, kas palīdzētu mums diagnostikas mūsu lietotājiem jautājumus bez nepieciešamības pieprasīt piekļuves datus. Ja Jums ir kādi mājieni mēs labprāt to uzskata par

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •