Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 15

Thread: Vairāk slodzes problēmas

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Default Vairāk slodzes problēmas

Ok so i ir darījuši slodzes testēšanai.

Vairāk nekā laika 24st ielādes paceļas vienmērīgi 30,00 's

Servera restart labojumi to vēl 24st.

Ja es atslēgt mod man nav get šo problēmu.

Vai nav teikt, ka ar mod invaliditāti ir mazāka satiksme, jo tas nav taisnība, Google joprojām sūta pašu satiksmes ar mod invalīdiem saskaņā ar manu stats.

Lūdzu, paskaidrojiet, slodze ir vadītāja mani mad.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Izklausās robotprogrammatūras hitting tulkoto lapu, kad mod ir ieslēgts. Jums vajadzētu apskatīt optimizējot apache vai iegūt serveri ar lielāku CPU jaudu. Vai jums darbojas vboptimise vai kādu caching mehānismu veids, kā memcached?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Tas tiešām izklausās kā jūs darbojas uz underpowered servera. Es esmu par 8-core Nehalem mašīna (tā mēs meklējat pie 8 vairākas virtuālās kodoliem, jo HT, par kopējo summu 16). Esmu arī plaši optimizēti šo mašīnu, izmantojot savu tehniku, kā arī norādes no plkst vbulletin.com folks.

vBET rada manu slodzi no 2,5 gatavojas 3,0-3,5, atkarībā no lietotāju skaita, un tas acīmredzot aug, pamatojoties uz kešatmiņas lielumu. Tomēr es nedomāju, ka ir pārāk slikti vispār, kā mans vienlaicīgu lietotājiem ir no diezgan augsta 800 par vēl lielāku 1200.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki Protams, tulkojums ir jāveic daži resursi - nav maģija. Tulkot lapu ir jāņem izvades rezultātu un to mainīt. Tāpēc, ka tulkojums būs vienmēr vajadzīgs ilgāks laiks nekā parasti lpp.

Es saprotu, ka jums nav pārāk laimīgs, kam ir vairāk servera slodze, bet, lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET lieto resursu tikai tulkošanas. Normālai lapām tā piebilst tikai karogi. Tātad visu šo papildu slodzi ir no papildu trafiku uz tulkoto lapu. Kā jūs wrote trafika nav lejā uzreiz pēc atspējošanas vBET (ja jums ir tā, bet tad tas samazinās pēc atspējošanas - ticiet man), un servera noslodzi ir mazāks - tas ir acīmredzams - roboti joprojām indeksēšanu URL tulkoto lapu, lietotājiem joprojām atrast Google saites uz jūsu tulkoto lapu. Tātad jums vēl joprojām ir pašu satiksmes, bet tagad zem tulkoto saites ir vienkārši dublēt saturs - normāls lappuse, kas nav tulkots. Ja jūs vēlaties uzturēties ar invaliditāti vBET iesakām pievienot Valdnieks jūsu. Htaccess failu, kas būs novirzīt visus tulkoto lapu vienu normālu, pretējā gadījumā jūs varat zaudēt savu SEO, jo dublēt saturu.

Es saprotu, ka jūsuprāt mūsu kods ir vāja. Es nezinu, ko jūs balstot jūsu cerības. Mums ir ātrākais tulkošanas mod VB - nav nekas, kas darbojas labāk. Tulkošanas prasīs resursus un mūsu mod paņem to mazāk, ka jebkuru citu. Jūs varat redzēt, cik ātri vBET var strādāt daudz forumi. Ja jums ir jautājumi, uz servera, tad, lūdzu, apsvērt konfigurācijas izmaiņas vai pievienojot servera resursus. Jums nav izvirzīti 20 litri ūdens uz 10 litri spainī.

Un jums ir 100% taisnība - mēs varam izdarīt labāk, mēs un mēs to darām visu laiku Tikai gaidīt līdz mēs pārvietot visus uzlabojumus, ko mēs izdarījām laikā vBET4.x īstenošanas

Ja es varu dot jums dažus padomus, - lūdzu, pārbaudiet, kā jūs varat optimizēt vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Jo īpaši jāapsver atspējošanas dažas valodas un bloķējot neatbilstošās lapās ar robots.txt

Kas ir laiks atbildes uz tulkoto lapu? Kāds ir jūsu CPU izmantošanu? Kāds ir jūsu atmiņas izmantošanu? Ja tas ir pieņemams, tad jums nekas nav jāuztraucas par. Cilvēki bieži ir bail, palielinot servera slodzi un pat nezinu, ko tas nozīmē. 10 reizes vairāk servera slodzes nav NOT ir 10 reizi vairāk līdzekļu. Tas tikai nozīmē, ka vairāk diegiem gaida rindā, kas ir pilnīgi normāli, jo tagad jūsu pavedieni ir jāgaida Google reakcija, ja daļu tulkojumu, nav kešatmiņā vēl. Tā vītne gaida Google reakciju un NAV nepieciešams CPU vispār šajā laikā. Tāpēc, ka jūsu servera slodze BŪS lielāka, pat ja vBET varētu veikt nav resursu (kas, protams, nav iespējams).

Par crashing jūsu serveris - tas ir acīmredzami jūsu serveri problēmu. Tas notiek periodiski. Man bija līdzīgu jautājumu uz mana servera. Tas izraisīja dažas Apache kļūda tā viena Apache pavediens bija pieaug, un pieaug ar atmiņas izmantošana līdz brīdim, kad visas atmiņas tika patērēts ans serveri kešatmiņā. Tikai viens pavediens darbojas līdzīgi, ka - citi Apache tēmas bija normāli. Es spēlēju ar Apache konfigurācija un jautājums ir atrisināts. Es domāju, ka Apache tikko bija dažas atmiņas noplūde - kā es atceros, man zemāko lūgumiem, kas var turēt ar vienu pavedienu. Bija arī citas izmaiņas. Es iesaku, lai pārbaudītu Jūsu atmiņas izmantošanu un uzraudzīt to uz kādu laiku. Arī tas var būt noderīgi, lai pārbaudītu vidējo atmiņas apjomu, ko izmanto viena Apache pavediens, kas veikti daži aprēķini un noteikt atbilstīgu vērtības max vītnes Apache.

Ja Jums ir kādi jautājumi, lūdzu, vienkārši jautājiet
    Pēdējo reizi vBET; 17-03-10 pie 00:53.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hey - Es tikko bija par jūsu forumā tā atspoguļojas Ultra Fast ... Tātad, ko ir iesniegta prasība par to un kāpēc tik dusmīgs attieksmi par vBET, ja jums ir super ātra tulkošanas pakalpojumu? ...

Lūdzu, apsveriet, ko servera slodze nozīmē. Izpratne tā nozīme var būt ļoti noderīga, lai saprastu, kas notiek uz servera, un kā tas var būt saistīts ar diegiem, kas gaida rindā, nevis tāpēc, ka jums nav līdzekļu, bet gaida atbildi no citiem servera (Google šajā gadījumā).

Manuprāt, jums ir super ātri tulkojumi, un jums nekas nav jāuztraucas par

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Man ir bijusi būvlaukumiem 10 gadi, Es pilnībā apzinos 10x slodze nenozīmē 10x resursus, stop apstrādājot mani kā idiots un karoti barot mani muļķības. Auksti fakti ar šo mod pret citām bezmaksas mod jūsu slodze ir mega. Un maksimumslodzes laikā manā vietā tagad ir lēna un neatsaucīga. Jā, lapas tulkot ātri off-pīķa, bet kuru izmaksas ir lēna servera vēlāk dienas. Man ir quad core, RAID 15K SAS serveris, kas ir optimizēts tikai naudas sodu, tas darbojas 0,50 visas dienas garumā, pirms šo ar lielu satiksmes. Tas ir VBET kods, kas piebilst, slodze un padara servera lēns sastrēguma stundās, tas ir fakts, tas nav palielināt satiksmes, man bija tāda pati satiksmes un boti pirms un serveri tika galā labi, tas ir tulkojums produkts. Periods. Pasteidzies un noteikt to, es tiešām dont vēlas maksāt citā £ 300 mēnesī servera jaunināšanas vienkārši palaist MOD lol.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Cik valodās jums ir iespējota? Cik daudz amatu jums ir? Vai jums ir vbseo un sitemap ģenerators uzstādīts? Cik robotprogrammatūras hitting vietu dienā?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Hi!

32 valodās iespējots.

100.000 posts.

vbseo un sitemap uzstādīta.

sitemap spraudnis saka, 1000,000 lapu pārmeklēts dienā.

Tas ir, ja es atslēgt mod un restart serveri, bot un lietotājiem joprojām hitting manu serveri tāpat kā pirms, paši lapas ir vēl googles indeksā, un tādējādi es varu saņemt pašu satiksmes ieslēgta vai nē.

Vienīgā atšķirība ir tā, ka ar mod invalīdiem botiem un google meklētājiem iegūt angļu lapā, tāpēc, satiksme ir identisks, tikai atšķirība ir tie nav redzēt tulkoto lapu, tādējādi izvairoties mods datubāzi jautājumiem.

Tas ir skaidrs kā diena, man tas mod ir atmaksāts bez pienācīgas pārbaudes, un skaidri īpašnieks nav ieinteresēts jautājumu risināšanā.

Fail.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Michael, Jūs nepareizi, šo slodzi, nav izraisījusi satiksmes pieaugumu, tas izraisa lasīšanas un rakstīšanas tulkojumiem uz mysql.

Ja vBulletin komanda var lasīt un rakstīt mysql ar zemu slodzi kādēļ aprunāt jums?

Poor kods mans draugs.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •