Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: Servera Pārvietošana un Rakstzīmju Kodējums jautājums

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Default Servera Pārvietošana un Rakstzīmju Kodējums jautājums

Pārvietots uz jaunu serveri (in progress), datu bāze tika nokopēts ar visiem failiem, izmantojot cpanel iepakošanas un es redzu rakstzīmju kodējums nav pareizs. Jebkādas darbības, par norādītas avots jautājums?

Paldies

te ir screen shot jaunu vietni, izmantojot hosts failā izmaiņas
    Arī attēls nav augšupielādējot, bet nederīgas rakstzīmes pa visu tekstu

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Ja jūsu kodējums ir nepareizs, tas nozīmē, ka jūsu datu bāzes dublēšana tika veikti nepareizi. Tas nav vBET saistīti. Iespējams, noklus. kodējums ir dažādas, bet, lūdzu, skatiet datu bāzē manuāli. Jūs varat google par šīm problēmām un risinājumiem.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Jā, jums ir corret viņi izmanto phpmyadmin, lai pārvietotu, viņi darīja to vēlreiz, izmantojot SSH un viss ir labi tagad, thatnks

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Es esmu redzēt šo daudz baļķiem, tagad gan

2020-06-09 16:26:21 UTC [apache][:brīdināt] [pid 47134] [klientu 94.130.64.80:45408] Taimauts, gaidot izejas no CGI skriptu /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo.php
    *
    2020-06-09 16:26:20 UTC [apache][:brīdināt] [pid 47976] [klientu 40.77.167.21:44250] Taimauts, gaidot izejas no CGI skriptu /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo.php

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Arī, Q par jquery, es jau to ielādēt pēc tam tās tiek pievienoti atkal no vbet/ ceļu, es varu atslēgt to?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi, par žurnāliem - diemžēl tie nav iekļauti pieprasītais URL, tāpēc ir grūti pateikt, kas notiek. Visi pieprasījumi, kas iet siles minēto failu. Visticamāk jums ir problēmas ar dažiem tulkošanas pakalpojumu sniedzējs - jūsu servera jāgaida pārāk ilgi, lai nav kešatmiņā tulkojumu. Jūs varat pārbaudīt reakcijas laiku no jūsu sniedzējiem testu skriptus, kas iekļauti vBET paketes do-not-upload\tools\providers-tests katalogs. Jūs vienkārši augšupielādēt šādu testu, lai jūsu forums, katalogs un lika pieprasīt no interneta pārlūkprogrammas. Tas ir iespējams, ka pakalpojumu sniedzējs ir problēma ar kādu konkrētu tulkojumu, tāpēc tas nav nepieciešams parādīt problēmu, pat ja tā pastāv, bet tas ir vieglākais veids, kā pārbaudīt, vai pakalpojumu sniedzējs ir atbilde.

Par jquery. Tas ir pievienota vēlreiz kā avotu, vai vienkārši saiti? Ja tas ir tikai divreiz pašu saiti, lai js, tad nekam nevajadzētu notikt, ja jūs to noņemtu. Bet, ja dažās lapās, jquery nav pievienojis pēc noklusējuma, tad jums var būt jautājumi par šo lapu. Tātad, ja tas nav iekļauts, jo skriptu, tāpat kā saite, nav vērts riskēt ar izmaiņām.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •