TĀPĒC es modernizētas vbet lai pievienotu IBM un galvenokārt link rel="rezerves" hreflang kods tulkoto lapu, bet tas nav tas, kas parādās pēc jaunināšanas. Es darīju dzēst cloudlflare kešatmiņu, lai pārliecinātos, ka tas nav tur.
TĀPĒC es modernizētas vbet lai pievienotu IBM un galvenokārt link rel="rezerves" hreflang kods tulkoto lapu, bet tas nav tas, kas parādās pēc jaunināšanas. Es darīju dzēst cloudlflare kešatmiņu, lai pārliecinātos, ka tas nav tur.
ping - nav pārliecināts, ka, ja es nokavēju somhing, re-ļauj iestatījumus, un joprojām nav vērtības
Sveiki, sorry, bet es neesmu pārliecināts, vai es saprotu šo jautājumu. Jūs esat veicis vBET atjauninājums un jūs vēlaties izmantot IBM tulkojumu. Es pieņemu, ka jūs esat izveidojis IBM kontu un uzstādītu pareizi iestatījumi Admin CP > vBET > Translation Providers par "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" un "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Ja jūs tiešām tā, un nav brīnums, IBM tulkojums ir tiešām strādā, jūs varat pārbaudīt to, augšupielādēt uz jūsu forumu failu no vBET pakete (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) un pārbaudes tulkojumu statusu jūsu bower (ievietot URL forumu ar /test_ibmwatson.php). Tas ir, kā jūs varat pārliecināties, ka IBM tulkošana ir kas strādā, lai jūs, ja tas ir jautājums.
Jūs arī rakstīja par "rel="rezerves" hreflang" - un Tā nesaprotu, kas ir tas, ka jautājums šeit. Ko tu domā ar hreflang? Kas par rel="rezerves"? Iestatījumu, kas tieši jūs rakstiski par (lūdzu, rakstīt pilnu ceļu)? Ja tā, pieņemsim, ka parādīsies un kāpēc? Atvainojiet - es neesmu ķeršanai. Vai jūs varētu, lūdzu, paskaidrot vairāk.
Pēdējo reizi vBET; 09-03-19 pie 21:40.
Atvainojiet, es gribēju IBM watson, (vēl arvien taustiņu, jo tas jauc, kā var būt) -- Nekādu problēmu, tur ar vbet
Īsta problēma, man nebija atjaunota, kā man vajag rel="rezerves" hreflang" meta tagus pievienota tulkoto lapu, un, kas nav, parādās pat tad, ja man ir tas, kas ļāva settings--
Code:Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).
Es saprotu, jautājums tagad. Lūdzu, ņemiet vērā, ka "rezerves" ir pievienota tikai viesiem, un tā ir redzama tikai HTML (nav browser), jo tas ir par roboti, ne nekustamo lietotājiem.
Arī tā strādā tikai tulkots Url, un jums nav, izmantojot jebkuru SEO optimizācija Url (jums ir šādas iekļauti vBulletin kopš vBulletin 4, tikai nepieciešams, lai konfigurētu vBulletin un pēc tam arī konfigurēt vBET atzīt to un tulkot Url). Ja jūs darīt to un vēl ir problēma ar "rezerves" lūdzu, paziņojiet mums, mēs izskatīsim.
ahh ok, man nav izvēles, nepiesakoties.
Veiwing avots https://www.allfreechips.com/de/
Nepiesakoties, es nesaskatu frāzi?
Kad šī opcija ir iespējota, papildu HTML kodu, kas būtu jāiekļauj, lai viesi:
Tas būtu jāpievieno katram URL, kas jums jau ir tulkots jūsu kešatmiņu faktisko lapu. Tāpēc, lai padarītu to woks, kas jums nepieciešams, arī draudzīgs Url (tikai pēc tam tiek mainīti Url, tiek tulkots). Kā es redzu, jums jau ir ieslēgta, bet jums ir dažas konfigurācijas problēmas ar savu draudzīgs Url - par forumā lapu, jums ir jauks, draudzīgs Url, bet pēc tam noklikšķinot tas tiek novirzīts, lai nav draudzīgas URL (ar showthread.php). Jums vajadzētu labot jūsu konfigurācijas.Code:<link rel='alternate' hreflang='...
Arī "rezerves" ir pievienota tikai tad, kad viesu kešatmiņu izmanto. Tas nav aprakstīts parametru aprakstu, lai saglabātu to vieglāk saprast, bet tas ir panākts mērķis - tehnisku iemeslu dēļ (kešatmiņā saglabāto lapu ir lēti, lai saņemtu, bet, ja viesu kešatmiņa ir izslēgts, tad kļūst ar katru reizi visu tulkoto vietrāžus Url, lai vienā lapā būtu pārāk dārgi forumos, kas ir visas 53 valodās).
Pēdējo reizi vBET; 11-03-19 pie 21:36.
Es redzu šo showthread notiek tikai tad, kad jūsu nav angļu valodā , ir šī vbet iestatījumu im trūkst?
Tas notiek par jūsu forumu, ja jums ir angļu valodā, pārāk. Doties uz saites uz kādu pavedienu uz jūsu foruma un redzēt, ka jums ir novirzīts. Par tulkoto lapu, es redzu jūsu saites ir ar showthread.php no sākuma, bet par latvian page tiem kļūt par showthread.php tad, kad jūs noklikšķiniet uz tā (jūs tiekat novirzīts). Tātad šis ir galvenais jautājums šeit - ja jūsu atzīst, vBulletin showthread.php attiecīgi Url (redirects), iespējams, tas ir iemesls, kāpēc tulkoto lapas, kas ir no sākuma showthread.php Url (vBET izmaiņas Url, lai pievienotu valodu, tur un šķiet, ka tas izpaužas šādi Url no vBulletin - tas ir tikai veids, kā mēs - mainīt to, ko mēs).
Ja jūs vēlaties būt pārliecināts, ka tas nav vBET jautājumu, jūs varat īslaicīgi atspējot spraudnis Admin CP un redzēt, kas notiek. Jūs varat arī īslaicīgi atspējot .htaccess noteikumi vBET.
vBET iestatījumu SEO Url ir Admin CP > vBET > Main > Link Type.
Vairāk info par vBET konfigurācijas un vBulletin konfigurāciju, jūs atradīsiet readme.html failu no vBET pakete (ir daži padomi par SEO saites).
Arī, pārliecinieties, ka jūs izmantojat atbalsta SEO dzinēju. vBET atbalsta vBSEO (vecais risinājums) un vBulletin dzimtā SEO saites.
Pēdējo reizi vBET; 13-03-19 pie 09:18.