Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 29

Thread: Jaunināšanu uz jaunāko versiju 4101BF šodien lang link rel="rezerves" hreflang

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Im, izmantojot dragonbyte, es devos, lai gan angļu valodā, un man šķiet, ka gribētu LABI. ļaujiet man saglabāt meklējat

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

OK, tā angļu valodā, tas viss izskatās pareizi, mainot lang tā rāda forunthread? papl.. nav VBET pārdēvēt url tulkoto lapu? Angļu reģistrēts vai visas saites ir .html pārraksta?

Tikai tad, ja lapā ir tulkots, tas url iegūt nav pārrakstīts

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Atkal angļu valodā, tas nav pareizs, jo jums ir novirzīts uz showthread.php lapu un jums nevajadzētu. URL jūsu pārlūkprogrammā jābūt pats kā front page - SEO draudzīgs.
    Piemēram, doties uz lapu:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
    Jums tiks novirzīts uz:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
    To, ka nevajadzētu notikt.

Kas notiek ar Url tulkoto lapu var būt saistītas ar šo jautājumu, tāpēc tas ir jārisina vispirms.
    Skaidri vBulletin nav atpazīst attiecīgos URL un padarīt novirzīšanu, lai nav SEO draudzīgs.
    Kā es rakstīja, jūs varat viegli pārbaudīt, ir tas, kas saistīti ar vBET vai ne - skatīt iepriekšējo post.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Es nevaru atkārtoti izveidot jaunu amatu sadaļā pavedienu. Ja es noklikšķiniet uz url, tas atkal vada, bet jebkurā forumā noklikšķinot rāda normālu seo freindlt url. Es domāju, man bija labi ar VB, bet, ja jūs saņemat jaunu post saiti uz pavedienu?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jūs atradīsiet "jauns-post" saites uz jūsu foruma galvenajā lapā:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/
    Lūdzu, pārbaudiet vBET tas ir saistīts ar "jauns-post" problēmu, atspējojiet to uz brīdi. Ja ne - atrast risinājumu. Ja jā - mēs jums palīdzēsim.

Es redzu arī otru jautājumu. Kā es redzu, tagad nav "jauns-post" saites jūsu SEO saites darbojas naudas sodu, bet jūs nevarat iet uz tulkoto lapu - jums novirzīt atpakaļ uz angļu lapā. Tas notiek tikai uz vītni saites (sub forumos ir OK (labi).
    Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu .htaccess failu, ir OK. Arī, pārliecinieties, ka jūs izmantojat atbalsta vBET SEO saites. Lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET nepieciešama integrācija ar vBSEO, ja jūs izmantojat to (aprakstīts readme.html).
    Ja jūs apstiprinātu, ka jūsu konfigurācijas ir labi, un jautājums joprojām gadās mēs palīdzēsim jums atrisināt to jums serveri. Joprojām vispirms, lūdzu, dambrieži mūsu norādījumus. Instalācijas/konfigurācijas pakalpojums ir apmaksāts, mēs jums varam palīdzēt, bezmaksas, ja tas ir dažas vBET bug. Tātad vispirms mums ir nepieciešams, lai pārliecinātos, ka jūsu konfigurācijas ir labi un "jauns-post" jautājums ir saistīts ar vBET. Tik ilgi, kamēr SEO nav darba naudas sodu, bez vBET mēs nevaram gaidīt, ka tie strādā naudas sodu ar vBET.
    Pēdējo reizi vBET; 15-03-19 pie 15:13.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Man bija savas komandas mainīt htaccess ilgu laiku atpakaļ forumā un ārpus foruma lapas, es arī devos ar Dragonbyte SEo vietā vbseo. Es zinu, es nevaru dzēst VBSE funkcijas joprojām bez kļūdām pat tad, ja spraudnis ir noņemts no vbulletin.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

šeit ir forums, katalogs, htaccess saistīti.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Saknes direktorijā, man ir daudz cpanel pievienotās comodo līnijas ar vbet pievienojuši, kā arī ārpus foruma lapās, bet, ka nevajadzētu veikt newthread ext.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Es arī gāju cauri visiem Dragonbyr=te uzstādījumi un vbet un nav minēts par jaunu tēmu. Man būs jāmaksā nodeva, lai šo paskatījās ciešāk, ja nepieciešams, labot.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Dragonbyte SEO NAV atbalstīts vBET - tas ir iemesls, kāpēc jums ir jautājumi. Mums nav plānu, lai atbalstītu ārējo SEO motoriem, jo vBulletin ir dzimtā SEO motora kopš 4.0. Mēs atbalsts, integrācija ar vBSEO kā atpakaļ saderību forumos pirms 4.0 vai kas nevēlas, lai mainītu SEO motoriem. Forumos, kas vēlas, lai novērstu vBSEO ir bezmaksas SEO motora iekļauti vBulletin kopš 4.0.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •