Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: Не работает возврат к языку по умолчания

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2010
    Atbildes
    83

Default Не работает возврат к языку по умолчания

Text automatically translated from: Russian to: Latvian
    Translated text
    Sveiki

vBulletin Version 4.1.4 Patch Level 2
    vB Enterprise Translator 4.9.1

Nedarbojas atgriezties valodu pēc noklusējuma (Lv)

-- ja forums tulkots Angļu valodā:
    Original text

hreflang='ru' href="/lv/" /><link rel='aizstājējs' hreflang= " sr " href="/sr/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='sk" href="/sk/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='sl' href="/sl/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='es' href="/es/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='sv' href="/sv/" /><link rel='aizstājējs' hreflang= "zh-TW' href="/zh-TW/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='th' href="/th/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='tr' href="/tr/" /><link rel='aizstājējs' hreflang= " uk " href="/ak/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='vi' href="/vi/" />
    Translated text
    -- ja forums tulkots Vācu:
    Original text

hreflang='ru' href="/de/" /><link rel='aizstājējs' hreflang= " sr " href="/sr/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='sk" href="/sk/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='sl' href="/sl/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='es' href="/es/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='sv' href="/sv/" /><link rel='aizstājējs' hreflang= "zh-TW' href="/zh-TW/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='th' href="/th/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='tr' href="/tr/" /><link rel='aizstājējs' hreflang= " uk " href="/ak/" /><link rel='aizstājējs' hreflang='vi' href="/vi/" />
    Translated text
    - arī tad, ja noklikšķināt uz pogas ar Krievu valodu - visi agri paliek tulkojuma valoda.
    Original text
    Pēdējo reizi vBET; 20-09-18 pie 00:07. Reason: Pievienot bbcode

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs pārbaudīsim to un nosūtīt jums atbildi.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es redzu, jums nav, izmantojot jaunāko versiju vBET. Parasti mēs iesakām atjaunināt vBET uz pēdējo versiju, jo cilvēki, kas aprakstītas problēmas, kas varētu būt jau noteikts. Bet tāpēc, ka es neredzu laidienu neko URL jautājumi, es palīdzēšu jums ar vecāku versiju.

Lūdzu, apstipriniet, ka jums ir atbilstoša konfigurācija Admin CP > vBET > Main - izskatās, vBET neatpazīst savu bāzi URL (varbūt jums ir nepareizi: foruma valodu, vai forums, katalogs, vai foruma galvenais domēns). Es neesmu spējīgs, lai reproducēt jautājums, tāpēc, ja jūs apstiprinātu, ka jūsu konfigurācija ir OK, man būs, lai atrisinātu problēmu jūsu pusē - I sazināsies ar jums pa PM tad. Bet vispirms, lūdzu pārbaudiet jūsu konfigurāciju.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2010
    Atbildes
    83

Hi!
    I pārbauda konfigurācijas, bet nav atrast problēmas cēloni

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Man būs, lai pārbaudītu to uz jūsu pusē. Lūdzu, skatiet PM.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs atradām cēloni šo jautājumu. Tas ir kļūdu iespēju Tulkot "alt" atribūtu. Šajā brīdī es invaliditāti to uz jūsu serveri, mēs ievietosim šeit informāciju, kad mēs atrisinātu šo jautājumu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs atradām risinājumu, lai šo problēmu - tā tiks iekļauta nākamajā presei. Līdz tam, jūs varat izslēgt tulkojumu alt atribūti vai savu karogu par savu dzimto valodu, būs nepareizs URL tulkoto lapu (būs palikt uz tulkoto lapu, tā vietā, lai dodas atpakaļ uz dzimto valodu).

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •