Es redzu, jums nav, izmantojot jaunāko versiju vBET. Parasti mēs iesakām atjaunināt vBET uz pēdējo versiju, jo cilvēki, kas aprakstītas problēmas, kas varētu būt jau noteikts. Bet tāpēc, ka es neredzu laidienu neko URL jautājumi, es palīdzēšu jums ar vecāku versiju.
Lūdzu, apstipriniet, ka jums ir atbilstoša konfigurācija Admin CP > vBET > Main - izskatās, vBET neatpazīst savu bāzi URL (varbūt jums ir nepareizi: foruma valodu, vai forums, katalogs, vai foruma galvenais domēns). Es neesmu spējīgs, lai reproducēt jautājums, tāpēc, ja jūs apstiprinātu, ka jūsu konfigurācija ir OK, man būs, lai atrisinātu problēmu jūsu pusē - I sazināsies ar jums pa PM tad. Bet vispirms, lūdzu pārbaudiet jūsu konfigurāciju.
Mēs atradām cēloni šo jautājumu. Tas ir kļūdu iespēju Tulkot "alt" atribūtu. Šajā brīdī es invaliditāti to uz jūsu serveri, mēs ievietosim šeit informāciju, kad mēs atrisinātu šo jautājumu.
Mēs atradām risinājumu, lai šo problēmu - tā tiks iekļauta nākamajā presei. Līdz tam, jūs varat izslēgt tulkojumu alt atribūti vai savu karogu par savu dzimto valodu, būs nepareizs URL tulkoto lapu (būs palikt uz tulkoto lapu, tā vietā, lai dodas atpakaļ uz dzimto valodu).