Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: Vai es varu atslēgt dažas plugins?

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Default Vai es varu atslēgt dažas plugins?

Hi Michael,

Es cenšos, lai mazinātu slodzi, tas joprojām ir problēma, mana vieta ir 100% kešatmiņā.

Ja es tikai vēlos, tulkotājs tulkot lapas viesiem un citas funkcijas, piemēram, vairāku valodu forum support utt neviens nevar i atslēgt dažas plugins?

Vai tas samazinās slodzi?

Es tikai gribu pamata translator, lai tikai jaunas lapas par jaunām url, neviens no citas greznumlietas stuff.

Paldies.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tādā gadījumā jūs varat atspējot daudz plugins. Bet vispirms - vai jūs tiešām to vajag? Kas ir lapu tulkošana laika uz jūsu forumā? Server Load ir virtuālā parametrs, un jums nav jāuztraucas par to, ja jūsu pieprasījumus apstrādā ātri. Tas var būt, ka jums ir vēl daudz neizmantotu resursu un serveru slodze ir augsta, jo nepareizi Apache vai MySql konfigurācijā kas liek citiem klientiem, lai gaidīt (es tā domāju - nav darbu šajā jomā). Tas var būt, ka jums ir vairāk klientu, tai pašā laikā, un viņi gaida rindā, bet tie ir gaida ļoti īsu laika periodu un jums nav jāuztraucas par to.

Tāpēc, lūdzu, skatīties uz savu atmiņas izmantošanu un CPU izmantošanu un, ja Jums vēl ir resursi tam izdomāt, kāpēc jūsu tēmas gaida CPU, nevis sašaurinātu vBET funkcionalitāti. Bet, protams, ja jums nav nepieciešams daudzvalodu atbalsts var atslēgt daudz vBET plugins.

Starp citu - jūs varat atrast šeit visu savu robots.txt failu, kas bloķē roboti nav indeksēt nenozīmīgi tulkoto lapu. Es atjaunina to šodien tāpēc, lūdzu ieskaties šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    Pēdējo reizi vBET; 10-03-10 pie 21:38.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •