Sveiki
Manā Google Webmaster Central man ir ap 5000 Crawling kļūdas loceklis URL, piemēram, šo:
Es domāju, ka tur ir bug
StarBuG
Sveiki
Manā Google Webmaster Central man ir ap 5000 Crawling kļūdas loceklis URL, piemēram, šo:
Es domāju, ka tur ir bug
StarBuG
Jā - tas noteikti izskatās. Vai jūs varat noteikt, kura lapa ir radīts šāda saikne? Vietās, kuras mēs pārbaudījām saites ir labi. Tātad ir daži mērķi, kas mums garām. Tas būtu ļoti, ļoti noderīgi, ja Jūs varētu dot mums URL uz lapu, ja šādi sadalīts loceklis saikne pastāv.
Mēs darbu pie šī, bet vienalga mēs mudinām mūsu lietotājiem bloķēt tulkoto locekli lapām robots.txt Šādas lapas nav noderīgu saturu vispār un bloķējot tas dos jums labāku sniegumu. Citiem vārdiem sakot, kas par jums ir indeksēti biedrs lapām? Un kas brīvs servera resursus to pārtulkot robotiem pārmeklēt šīs lapas? Tātad, lūdzu, skatīt šeit piemēram, attiecībā uz Fails robot.txt bloķēšanas partijas saturu, kas jums tiešām nav nepieciešams, lai indeksētu (piemēram: biedrs lapas, kalendārs, meklēšana):
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
Pēdējo reizi vBET; 10-03-10 pie 17:45.
Kā man lokate šādu saišu?
Es cenšos saglabāt acis atvērt, bet es nevaru apsolīt neko
Atrašanās vietas ir jautājums šeit
BTW - jūs varat atbrīvoties no šo problēmu, atspējojot opciju "neizpaužas lietotājvārdus" - tas ir iemesls.
Bet tulkot lietotājvārdiem nav jēgas
Nav speciāli Tieši tāpēc mēs pievienojām šo iespēju. Kā mēs redzam, tas rada dažus jautājumus, un mēs nevaram precīzi noteikt, cik. Ceru, ka mēs atradīsim, ja šāda lieta ir radīts
vBET 3.3.2 ir mainījusies nav tulkots platība - Vai šī problēma joprojām notiek jauno versiju? Nācās lūgt, jo mēs vēl joprojām nevar atveidot (mēs nezinām, par konkrēto lappušu šīs šķelto saites tika radīti).
Tiem, kas nezina, jauns nav tulkots platība ir īsāks ans izskatās šādi: <! - VBET_SNTA -> <! - VBET_ENTA -> un
Tātad, ja jūs atradīsiet kaut ko līdzīgu Webmaster Tools kļūdas, tad, lūdzu, ņemiet vērā to mums. Mēs neesam pārliecināti, vai šī problēma joprojām pastāv, jo mēs nekad varētu atveidot.
Nav informācijas par konkrētu jautājumu - slēgšanu. Būs jauna, ja nepieciešams.