I pārbauda jūsu forums-it nemaz bug vBET, tikai nav pareizi pabeigta instalēšana procedūru un izdarīja nevar iestatīt konfigurāciju, attiecīgi pēc kāda iezemiešu iconv funkcija atgriež tukšu virkni, cenšoties pārvērst tekstu no utf-8-utf-8. Es nezinu, kāpēc tieši šajā vietā, bet tas notika. Jums nav mainījušies -8 "8", kas ir skaidri aprakstīts instalēšanas norādījumus.
Problēma atrisināta.
Pa ceļu, es jums iesakām:
-ļautu Apertium-ir brīvi, bez ierobežojumiem
-aktivizēt Microsoft tulkojumu-ir brīvi noteiktiem ierobežojumiem, un jūs varat izveidot kontu ar tiem, ja pēc šķērsošanas ierobežot tulkojumus jāslēdz līdz perioda beigām.
Sprawdziłem na Twoim forum - to nie błąd vBET, po prostu nie wykonałeś poprawnie procedury instalacyjnej i nie ustawiłeś odpowiednio konfiguracji, przez co natywna funkcja iconv zwracała pusty napis, próbując przerobić tekst z utf-8 na utf-8. Nie wiem, czemu konkretnie w tym miejscu, ale tak się działo. Nie zmieniłeś 'UTF-8' na 'utf-8', co jest jasno opisane w instrukcji instalacyjnej. Problem rozwiązany. Przy okazji proponuję Ci: - włączyć Apertium - jest za darmo bez limitów - włączyć tłumaczenia Microsoft - jest darmowe do określonych limitów i możesz u nich stworzyć konto, gdzie po przekroczeniu limitu tłumaczenia się wyłączają do końca danego okresu.