Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: Iespēja izvēlēties valodās tulkojumu, neatkarīgi no valodu displeja kešatmiņas

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijs 2011
    Atbildes
    11

Default Iespēja izvēlēties valodās tulkojumu, neatkarīgi no valodu displeja kešatmiņas

Text automatically translated from: Polish to: Latvian
    Translated text
    API no Google un Microsoft ir vērtīgs. Tādēļ, kad mans konts šajās platfmormach ir daži līdzekļi, kas izslēgtu lielāko daļu valodu, lai nebūtu jātērē dārgo naudu par tulkojumu nelielu valodām. Kad man, ka sekundārās valodas nav pieejams - var izkrist no indeksa meklētājprogrammas novērstu jaunus apmeklētājus uz manu forumu.

Būtu bijis jauki, ja varētu izvēlēties valodas, kuras šobrīd mēs vēlamies, lai izskaidrotu, neizslēdzot sekundāro kešatmiņu valodas.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Translated text
    Sveiki, un pirmām kārtām es atvainojos atbildes laiks. Jūs, iespējams, jau ir pieejama, tomēr mums ir pārbaudītas šādu risinājumu:
    1. jebkurā gadījumā kopēs failus no kataloga vbet_translation_options
    2. katra konkrētā direktorijā failu rediģēšana-par valodu pāri, kuriem nevēlaties turpināt atbalstīt (bet joprojām ļāva), nevis API nosaukumus, ievadiet tukšu virkni, piemēram:
    aizstāt 'ar'=>'Google', gada 'ar'=>'',

Ja jūsu forums viss oriģinālvalodā ir tikai poliski, pietiek, kā jūs maināt vērtību failā vbenterprisetranslator_from_pl.php.
    Es iesaku jums izmēģināt vispirms par konkrētu vienu valodu pāri un redzētu, vai tas darbojas. To vajadzētu, jo vBET ar mašīnu var izvēlēties tā saukto "lelle" tulkotājs, ja nav pieejams (jo izsmelta robežas).

Lūdzu paturēt prātā, ka ar šo konfigurāciju, lai jūsu izvēlētā valodu pāra vBET lejupielādēs tulkojumi no kešatmiņas, taču tas nav būs jauni tulkojumi. Tas novedīs pie tā, ka teksts nav tulkots tiks rādīts sākotnējais. Un tas nozīmē, ka tā saucamo "dublēšanos saturu"-to, ko Google nepatīk.
    Tātad lūdzu apsvērt šo iespēju...

Tādēļ, ja nevēlaties, lai pilnībā atspējot valodu, to var vispirms ierobežot tulkošanas motoriem (pašu konfigurācijas failus). Atvaļinājums bez-let viņa paskaidrojumus. Vairāk 'dublēšanos saturu"sliktāk indeksācijai Google. Atspējot valodu atbalsts pilnībā atrisina šo problēmu. Atstāt atbalstu, bet bez tulkošanas motoriem, būs problēmas cēlonis. Lai varētu kaut ko pa vidu-šīm valodām, kas atbalsta citus dzinējus, paliek bez tulkojumiem (es jums atgādināt, ka Microsoft arī ir brīva izvēle), izmantot tikai dambis nav citu atbalstu un tas nāks ar satura dublēšanos neesamības gadījumā jebkādu turpmāku tulkojumi, tomēr apsvērt iespēju, lai izslēgtu valodu.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties jautāt.
    Original text

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Translated text
    Mam nadzieję, że, lai zaspokoiło twoje potrzeby - jeśli nie proszę pisać w tym wątku.
    Original text

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •