Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: Pirmspārdošanas/Uzlabot Jautājums - tas Ir vBET joprojām tiek uzturēta?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Aug 2010
    Atbildes
    4

Default Pirmspārdošanas/Uzlabot Jautājums - tas Ir vBET joprojām tiek uzturēta?

Hello,
    Es joprojām esmu instalēta vecāka versija, vBET (par manu vecāku v3.8.9 vBulletin) -- un vēlas uzlabot vietni, lai vēlāk v5 stabila versija un pēc tam uzlabot vBet uz jaunāko versiju (pieņemot, ka tas darbojas). Es jautāju, jo es neredzu nekādu amatu uz ilgu laiku...

Es arī esmu ieinteresēta, lai uzlabotu vietnes SSL iespējota, un saprast, ka vBulletin 5 "SSL saderīgu' -- būs vBET darbojas arī tad, ja iekārta ir konfigurēts izmantošanai ar SSL?

Lūdzu jūs, ļaujiet man zināt par šiem?

Paldies

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

vBET tas ir attīrīts funkcionalitāti un klientus, reti ziņo jautājumus, tāpēc ir maz jaunu amata vietu.
    vBET 5 ir pārbaudīta versija, vB 5.1.9. Jūs varat pārbaudīt vBET 5 uz mūsu testa forums: Forums - Test forum vBET 5. Vienkārši piesakieties uz testa konta.
    Brīdī, kad nav atvērts jautājumiem, kas saistīti ar SSL. vBET darba rezultātu, pirms tas tiek nosūtīts uz ārpusi, tāpēc šifrēšanas nav nekādas ietekmes uz darbu, vBET.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •