Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 11

Thread: Nederīgs arguments piegādā foreach () in [ceļš] / includes / class_postbit.php (294)

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    51

Default Nederīgs arguments piegādā foreach () in [ceļš] / includes / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Latvian
    Translated text
    Tā kā man ir modernizētas vbet, kad es pārdēvēt diskusiju par šo kļūdu:

Brīdinājums: Invalid arguments piegādā foreach () in [ceļš] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd kodu 27 line

Brīdinājums: Invalid arguments piegādā foreach () in [ceļš] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd kodu 27 line

Kā es varu noteikt šo?
    Paldies
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, sniedziet mums precīzu versiju, ko izmanto vBET, vBulletin, vBSEO (ja izmanto).

Tāpat, lūdzu, pastāstiet mums, kādā veidā jums ir jāpārdēvē diskusiju un jūs darāt to uz parasto vai tulkoto lapu?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    51

Translated text
    Vbet ir pēdējā versija Man ir uzstādītas, ir jums un vbseo 3.3.2.
    No šī kļūda, kad es pārdēvēt diskusiju oriģinālvalodā, un pat, kad mēģinu pārvietot diskusiju no vienas kategorijas uz otru.
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es nevaru atveidot uz mūsu forumos, lai man būs neliela palīdzība no jūsu puses

OK - es pārbauda avots, un tas ir izraisa dažas spraudnis izmantojot āķi "postbit_display_complete". vBET ir 2 plugins, izmantojot šo āķa. Vai jūs, lūdzu noteiktu, kurš izraisa nepatikšanas uz savu forumu? Jūs varat vienkārši darīt to ar invaliditāti vienam un pārbaudīt, tomēr problēma joprojām pastāv. Ja jā, tad lai tā un atspējot citu. Ja vēl pastāv, tad mēģināt ar kabīni invalīdiem. Ja tas joprojām pastāv - tad visticamāk tas nav vBET vaina - mēģināt darīt atslēgt visu vBET un pārbaudi.

Jūs atslēgt spraudnis Admin CP-> Plugins & Products -> Plugin vadītājs
    Jūs atspējot visu mod by Admin CP-> Plugins & Products -> Manage Produkti

Lūdzu, ļaujiet man zināt par rezultātiem. Ja jūs PM man piekļuves informāciju es to pārbaudīt sevi

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    51

Translated text
    Es mēģināju atslēgt BB Enterprise Translator un to pašu kļūdu, bet šī kļūda ir sākusi dot man dienā pēc tam, kad ir instalēta.
    Kam es varu lūgt, tad atrisināt?
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es saprotu, ka jūs redzat kļūdas sākas pēc vBET ir instalēta. Bet, kā redzat vBET nav nekāda sakara ar to, jo kļūda joprojām parādās, kad vBET ir atspējota. Tā arī dažas citas izmaiņas bija jāveic uz jūsu forumā. Varbūt kādu citu mod tika pievienots arī, vai dažas konfigurācijas mainīt.

Vispirms, lūdzu, noteikt, kurš ir vainīgs. Tātad atslēgt vienu pēc otras visas plugins, kas strādā ar āķi "postbit_display_complete" - katru reizi pārbaudīt, jums joprojām ir kļūda. Kad jūs noteikt, kas ir vainīgs, tad lūdzu, sazinieties ar autoru mod, kas padara putru. Ja Jums vēl rodas kādi jautājumi - lūdzu, jautājiet

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    51

Translated text
    Kā es varu izdomāt, kādas ir plugins, kas strādā ar postbit_display_complete?
    paldies
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Go yo savu Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin vadītājs un atrast katram postbit_display_complete

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    51

Translated text
    labi, man ir izslēgts vienā laikā, un man ir atklājuši, ka tādas problēmas kā: ir "passiveVid - Rezerves showthread".
    Bet kāda ir attaisnojums?
    Es glabā to off?
    Paldies
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Iet uz autoram par šo mod, un pajautā, kas notiek

Es nevaru būt atbildīgs par citu mods vai zināt, kā strādā visas esošās mods - sorry es nevaru jums palīdzēt vairāk, un ceru, ka mana palīdzība bija pietiekami labs

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •