Lūdzu, sniedziet mums precīzu versiju, ko izmanto vBET, vBulletin, vBSEO (ja izmanto).
Tāpat, lūdzu, pastāstiet mums, kādā veidā jums ir jāpārdēvē diskusiju un jūs darāt to uz parasto vai tulkoto lapu?
Es nevaru atveidot uz mūsu forumos, lai man būs neliela palīdzība no jūsu puses
OK - es pārbauda avots, un tas ir izraisa dažas spraudnis izmantojot āķi "postbit_display_complete". vBET ir 2 plugins, izmantojot šo āķa. Vai jūs, lūdzu noteiktu, kurš izraisa nepatikšanas uz savu forumu? Jūs varat vienkārši darīt to ar invaliditāti vienam un pārbaudīt, tomēr problēma joprojām pastāv. Ja jā, tad lai tā un atspējot citu. Ja vēl pastāv, tad mēģināt ar kabīni invalīdiem. Ja tas joprojām pastāv - tad visticamāk tas nav vBET vaina - mēģināt darīt atslēgt visu vBET un pārbaudi.
Jūs atslēgt spraudnis Admin CP-> Plugins & Products -> Plugin vadītājs
Jūs atspējot visu mod by Admin CP-> Plugins & Products -> Manage Produkti
Lūdzu, ļaujiet man zināt par rezultātiem. Ja jūs PM man piekļuves informāciju es to pārbaudīt sevi
Es saprotu, ka jūs redzat kļūdas sākas pēc vBET ir instalēta. Bet, kā redzat vBET nav nekāda sakara ar to, jo kļūda joprojām parādās, kad vBET ir atspējota. Tā arī dažas citas izmaiņas bija jāveic uz jūsu forumā. Varbūt kādu citu mod tika pievienots arī, vai dažas konfigurācijas mainīt.
Vispirms, lūdzu, noteikt, kurš ir vainīgs. Tātad atslēgt vienu pēc otras visas plugins, kas strādā ar āķi "postbit_display_complete" - katru reizi pārbaudīt, jums joprojām ir kļūda. Kad jūs noteikt, kas ir vainīgs, tad lūdzu, sazinieties ar autoru mod, kas padara putru. Ja Jums vēl rodas kādi jautājumi - lūdzu, jautājiet