Post vB.org jums rakstīt, ka bezmaksas versiju vBET nodrošina 60 valodas. Reiz es instal es tikai poļu, baltkrievu, ukraiņu un krievu valodā. Man darīt kaut ko nepareizi? Vai tā bija tikai darbojas bezmaksas versija? Vai Pro versija izmanto tulkojumiem yandex 60 valodās? Jo no tā, ko es zinu, tas ir tikai yandex piedāvā bezmaksas tulkojumus un citu līdzīgu Google tulkotājs, jums vajadzēs maksāt tikai.
Mēs esam pievienojuši atbalstu 60 valodu pāriem. pāri ar to, kādā valodā jūs varat pārvērst, izmantojot Yandex. Piemēram, ja Yandex nodrošina tulkojumu no krievu 30 citās valodās ir 30 valodu pāriem, bet tulkojumus starp šīm valodām vairs nav paredzēts. Ja jums ir 4 valodās tas nozīmē, ka Yandex atbalsta šajās četrās valodās par standarta valodas forums. Yandex lielākajā daļā valodu pārus (no 30) krievu valodā un angļu valodā (25) no. Pro versija ļauj līdzīgs tulkošanas valodu skaits Yandex, pārējie pieder citu tulkotāju (Izmaksu optimizācija – kā vBET ļauj izmantot mašīntulkošanu, bez maksas un/vai lētāk). Tikai Google nodrošina visiem valodu pāriem.
Pēdējo reizi Marcin Kalak; 12-12-15 pie 09:50.
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi