Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 24

Thread: Daudzas problēmas, instalējot uz vbulletin 5

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Jā mēs testē vBET par vB 5.1.9. Man ir aizdomas, ka šī problēma ar servera konfigurāciju. Lūdzu, mēģiniet vēlreiz, izmantojot SSO. Ja pēc tam, kad pabeigt .htaccess jūs redzēsiet baltas lapas, mēģiniet izslēgt tulkošanas pakalpojumu sniedzējiem AdminCP -> vBET -> tulkošanas pakalpojumu sniedzēji pieejamību. Vai jums ir mod_rewrite ļāva?
    Pēdējo reizi Marcin Kalak; 01-10-15 pie 18:52.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Septembris 2015
    Atbildes
    13

Par Tulkotāju sniedzējiem tikai google bija aktīvs jau no paša sākuma.
    mod_rewrite ir instalēta pēc noklusējuma apache
    sso izņemot no baltas rakstzīmes, dod man kļūda Warning: Cannot modify header information - headers jau nosūtītās .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 223

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Vai esat pārbaudījis DSO, pēc mana pēdējā post? Es labots maz vienu vBET failu un es gribētu redzēt, ja SSO darbu. Šo brīdinājumu un balta lapa ir zināmas problēmas, kuru risinājums stūre, vajadzētu būt vieglāk.
    Pēdējo reizi Marcin Kalak; 02-10-15 pie 08:24.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Septembris 2015
    Atbildes
    13

STRĀDĀJA.

viens jautājums, vai es varētu atstāt līnijas jūs nosūtīt mani uz ignorēt url?
    arī tad, kad es izvēlētos valodas kodējumu, ir jānosaka pārlūkprogrammas unicode, lai parādītu pareizo rakstzīmju. Vai ir veids, lai parādītu tulkots valodā bez nepieciešams, lai izvēlētos kodējums par pārlūku?
    Pēdējo reizi rafail; 02-10-15 pie 11:24.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Neizņemiet ignorēt URL. Tas ļauj jūsu papildinājumi netiks analizēts. Ja redzams balts lapā jums nav mainīt servera konfigurāciju, baltās lapas, kas parasti ir problēmas ar savienojumu ar tulkošanas pakalpojumu sniedzēju.
    Jau es skatos un testi rakstzīmju kodēšanas jautājumiem.
    Pēdējo reizi Marcin Kalak; 02-10-15 pie 11:33.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Septembris 2015
    Atbildes
    13

Arī tulkoto lapu attēla attachemnts nav redzams. lūdzu, pārbaudiet, ka arī

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Septembris 2015
    Atbildes
    13

Man ir mainījies Valodas un frāzes>Valoda vadītājs>edit settings and edited "HTML Rakstzīmju Kopa" uz "UTF-8" un kodēšanas jautājumu atrisināt.
    Vienīgā problēma tagad ir tā, ka pielikumi netiek parādīts tulkoto lapu

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Vai jūs varētu parādīt tādi saiti, kur pielikumi tiek parādīti nav tulkoto lapu, un ja viņi neparādās tulkoto lapu?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Septembris 2015
    Atbildes
    13

Es noteikti pielikumus, ko dara remonts pielikumu tabulās (admincp>remonts/optimizēt tabulu)

Mans secinājums (visiem vb5 lietotājiem, ka vēlaties uzstādīt šo spraudni par to, forumi):

Šis addon bija dažas instalēšanas problēmas, kas tika noteikta ar "Marcin Kalak" Palīdzību (liels Paldies)

Instalēt to uz Vbulletin 5.1.9 jums ir nepieciešams, lai rediģētu "/core/ietver/config.php", pievienojot šo līniju uz beigām, tā:
    $ Config ['Misc'] ['admincpdir'] = 'AdminCP';
    PHP procesors jābūt "SSO" , nevis "CGI". Tātad, ja jums ir "cgi" jums ir mainīt to, lai "SSO" uz sava servera. Par WHM cpanel tas var būt mainīti, dodoties uz "Pakalpojuma konfigurācijas>Konfigurēt PHP reklāmu SUExec" Un izvēlieties tur "PHP 5 Handler" uz "SSO"

.Htaccess ir sākums šīs rindas:
    RewriteEngine On
    Iespējas FollowSymLinks

RewriteRule Arhīvs / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php language =? $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $ language =? $ 1 [L, QSA]
    Un pie beigas šīs rindas:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Novirzīts =
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?novirzīts=$1 [L,QSA]
    Jums ir pievienot pievienot, lai "AdminCP->vBET->Tulkošanas Iespējas->Ignorēt Url":
    /filedata/
    /fetch
    /image.php
    Un iet uz "Admincp>Valodas un frāzes>Valoda vadītājs>rediģēt uzstādījumus, kas" un rediģēt "HTML Rakstzīmju Kopa" uz "UTF-8"

Un Vbet Tulkot spraudnis darbosies uz Vbulletin 5.1.9
    EDIT 27-12-15: pēc kāda labāka pārbaudes es atradu daudzas problēmas, lapas nav pat iztulkoti un daudzi db kļūdas noticis....
    Pēdējo reizi rafail; 27-12-15 pie 14:47.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Es esmu priecīgs, ka es palīdzēja jums. Nākamajā atbrīvot vBET, nebūs nepieciešams mainīt config failu.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •