Es mainīja manu valodu Portugāles šeit ar vBET forums, slikti, kad es post teksts un nosūtīšanu, tiek nogriezts teksts, ne no viena gabala. Man ir 3 reizes tekstu varētu publicēt to šeit labot. Ja vēlaties, varat ievietot video, lai labāk izskaidrotu. Eu alterei meu idioma para o Português aqui no fórum vBET, más sempre que eu posto o texto e envio, o texto vai cortado, não vai inteiro. Eu tenho que editar 3 vezes o texto para conseguir publicá-lo aqui. Se quiser posso postar um vídeo para explicar melhor.
Pēdējo reizi Marcin Kalak; 25-05-15 pie 08:58. Reason: remonta bbcode
Mēģiniet notīrīt sīkfailus jūsu pārlūkprogrammā. Lūdzu, pārbaudiet, ka jums jautājums parādās citu pārlūkprogrammu.
Marcin, Jau attīrīti sīkdatnes, un es mēģinājis ar citu pārlūku, brīnums, ja es esmu tikai viens ar šo problēmu? Marcin, Já limpei os coockies e já tentei com outro navegador, será que só eu que estou com este problema?
Neviens cits neziņoja par līdzīgu jautājumu un nevarat reproducēt to.
Šis jautājums tiks noteikts nākamā release.
Ja que o problema será resolvido na próxima versão, vocês conseguiram reproduzi-lo. Qual é o problema que ocasiona esse corte nas mensagens? Já que o problema será resolvido na próxima versão, vocês conseguiram reproduzi-lo. Qual é o problema que ocasiona esse corte nas mensagens?
Jautājums bija slikti kodējumu UTF datu bāzē par tulkoto lapu. Mēs strādājam pie risinājuma. Mūsu forumā problēma nevar rasties.
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi