Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 9 gada 9

Thread: Man jāzina, ja Vbet strādās ar DBseo

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Novembris 2014
    Atbildes
    4

Default Man jāzina, ja Vbet strādās ar DBseo

Hi puisis es esmu šobrīd darbojas VBseo. Es gribētu, lai to aizstātu ar DBseo un Vbet. Man jāzina, ja tas darbosies pirms pirkšanas to. VAI jūs piedāvājat instalācijas pakalpojumi.

Paldies par palīdzību

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Mēs neplāno atbalsta DBSEO šajā brīdī. Mēs atbalstām draudzīgs URL. Tātad vBSEO lietotāji var palikt ar vBSEO vai pārslēgties uz draudzīgu URL.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Novembris 2014
    Atbildes
    4

VBseo ir miris tech. DBseo ir līdz šim labākais seo iespējām minēts. Tas padara visu daudz sajūta, lai atbalstītu DBseo. Tas padara jūsu produktu daudz pievilcīgākas. Jebkura iespēja jūs būtu pielāgots kods šo darbu mums? par maksu?

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Šajā brīdī mums nav plāno integrēt ar dbseo. vBulletin ir sava dzimtā draudzīgs URL. Jūs varat mēģināt integrēt sevi par savu risku, bet jāapzinās, ka ja vBET kodu mainīt, tad jums būs mainīt vēlreiz pēc informācijas atjaunināšanas par katru vBET.
    Pēdējo reizi Marcin Kalak; 12-11-14 pie 10:06.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Ir nepieciešams, šo darbu ar DBSE vai man vajag zināmu atbalstu noteikt VBSEO caurumi! Labais tagad es esmu mēģina noņemt VBSEO bet VBET izraisa kļūdu, aicinot vbseo failus

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Ja vēlaties noņemt vBSEO vispirms noņemiet vBET ar vBSEO integrācija vBSEO failos un htaccess.
    Ja jums nav ar vBSEO integrācija bez jautājumiem, bet jums ir jautājumi pēc integrācijas tad Lūdzu izveidojiet jaunu tēmu un rakstīt kļūdas saturu.
    Ja maināt SEO DBSEO tad varat mēģināt integrēt sevi par savu risku, bet jāapzinās, ka ja vBET kodu mainīt, tad jums būs mainīt vēlreiz pēc informācijas atjaunināšanas par katru vBET.
    Pēdējo reizi Marcin Kalak; 28-11-14 pie 10:39.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Tikai pārsteigts, jūs turpināt sniegt atbalstu produktam, kas ir izmantotas.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Noņemt .htaccedd kods vbet seo un visas saites mainījusies no /lang/lappuses? lang = muļķības, tāpēc tas nav risinājums. Man būs stelles to vairāk nekā vienu reizi atkal rīt un redzēt un iespēja integrēt šo maksu? Vismaz apturēt izīrēšanas cilvēki domā, ka uzstādot vbseo ir laba ideja šajā brīdī.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Ja esat noņēmis ar vBSEO integrācija vBET. Htaccess failu un failu /vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php, /vbseo/includes/functions_vbseo_url.php, tad jūs īslaicīgi atspējot vBET.
    vBSEO tad tiks parsēt saites forums valodā.
    Mainot saites tiks pēc tam nav saistīta ar vBET.

Mēs varam palīdzēt jums noņemt ar vBSEO integrācija vBET, bet vēlāk mainīt saites ir atkarīgs no vBSEO.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •