Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 15

Thread: DBSEO atbalsts

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Februāris 2012
    Atbildes
    12

Default DBSEO atbalsts

Sveiki

I, ko izmanto VBSEO līdz tā nesen devās bezsaistes un jāatbalsta vairs nenāks.

Ir kļuvusi izmantot DBSEO, jo tas šķiet tikai laba alternatīva

VAI ir veids, kā mēs varētu strādāt kopā, lai atrastu veidu, kā atbalstīt DBSEO url ir par VBET, kā es vēlos izmantot gan plugins. Es esmu laimīgs, lai palīdzētu ar testēšanu utt.

VBSEO bija daudzi grozījumi nepieciešami VBET darbotos pareizi.

Būs vienādi DBSEO Ja tik varētu jūs ļaujiet man zināt, kādas ir galvenās rūpes, lai varētu mēģināt veikt izmaiņas manā testa vietā, tāpēc tas būs darbs.

paldies

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tā kā jums ir VB4.x, mēs iesakām izmantot draudzīgs URL - tas ir iekļauts vB un sniedz jums SEO draudzīgas saites, kas atbalstīja vBET fotogrāfija. Tātad lūdzu vienkārši konfigurēt jūsu vB, lai tiktu izmantota draudzīgs URL un vBET automātiski tulkot tos Nav nepieciešama integrācija. Arī lūdzu skatīties uz mūsu readme failu, jo ir nedaudz informācijas par konfigurāciju ar draudzīgs URL.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Es gribētu redzēt arī šo integrāciju.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Februāris 2012
    Atbildes
    12

Sveiki

man vajadzēja izmantot dbseo, lai nodrošinātu tika turēts esošos url struktūru. Manu rangu vietnes utt ir lielā mērā atkarīgas vai nu šos URL tiek turētas, vai pareizi 301 uz jauno URL. DBSEO to dara un kā tāds man ir nepieciešams, lai nodrošinātu to izmantot.

Man atvērs jaunu pavedienu, tagad, kā es tikko instalēta pilna vbet un tagad neviens no tulkošanas darbu vispār.

Tas bija daļēji strādā ar bezmaksas versija, bet ne pro kādu iemeslu dēļ.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šajā brīdī mums nav plāno integrēt ar dbseo. Es sapratu, ka jūs vēlaties, lai saglabātu URL struktūru. Varētu izmēģināt šo draudzīgs URL to paturēt. Varbūt dbseo darbojas līdzīgā veidā.

Ja nē, tad varat mēģināt integrēt sevi par savu risku, bet jāapzinās, ka ja vBET kodu mainīt, tad jums būs mainīt vēlreiz pēc informācijas atjaunināšanas par katru vBET.

Es nezinu, kā tieši dbseo darbi. Tas strādā ar plugins vai kā vBSEO pievieno priekšējais kontrolieris. Ja tas darbojas līdzīgi kā vBSEO tad varat balstīt uz vBSEO integrācija kā piemērs. Tomēr, ja jūs vēlaties būt tikai darba SEO saites tas būtu diezgan viegli. Ja jūs vēlaties būt tulkots URL - tas var būt vairāk sarežģīta.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijā 2014
    Atbildes
    2

Vai joprojām nav plānu, lai atbalstītu šo DBSEO integrāciju? Vēlaties mod, bet to nevar instalēt, ja tas nenotiek.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šajā brīdī mums nav plānu to atbalstīt. vBulletin ir sava dzimtā draudzīgs URL. Tas, ko gatavo vBSEO visticamāk citu plugins, kas nodrošina funkcionalitāti, kas jau ir iekļauts mirs un tiks izmantoti reti. Tāpēc mēs neuzskatām, ka ir nepieciešams tirgū to atbalstīt.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Maijā 2014
    Atbildes
    2

Tas, šķiet, darīt vairāk, nekā draudzīgs URL. Man ir uzstādītas uz diezgan lielām/aizņemtām forums DBSEO.

Cilvēkiem, kā man, kuri meklē tehniskos risinājumus, lai palielinātu trafiku, it īpaši cilvēkiem, kas vēlas pavadīt mazliet naudas, mēs mēģināsim to anyway. Mēs arī apskatīt lietas, piemēram, savu mod pārāk. Tomēr tie nav saderīgi. Es esmu diezgan pārliecināts, ka jūs zaudēsiet klientiem.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Paldies par jūsu viedokli. Uz šo brīdi mums nav plānu atbalstīt DBSEO.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Quote Sākotnēji Ievietoja siparker View Post
    man vajadzēja izmantot dbseo, lai nodrošinātu tika turēts esošos url struktūru. Manu rangu vietnes utt ir lielā mērā atkarīgas vai nu šos URL tiek turētas, vai pareizi 301 uz jauno URL. DBSEO to dara un kā tāds man ir nepieciešams, lai nodrošinātu to izmantot.
    Tas. Jo vbseo vairs netiek atbalstīta vismaz mums ir veids, kā 301 tulkoto URL uz jaunas, pēc tam pārejot uz DBSEO.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •