Tas kļūst par visu manu lapu. Palaista jaunākā versija.
Brīdinājums: Nederīgs arguments foreach() /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php 734 rindā ievadītais
Tas kļūst par visu manu lapu. Palaista jaunākā versija.
Brīdinājums: Nederīgs arguments foreach() /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php 734 rindā ievadītais
Lūdzu, iedodiet man saiti uz šo jautājumu. Lūdzu, atsūtiet man PM piekļuves datus uz Admin CP un FTP. Būs pārbaudīt, kas tur notiek
Nav FTP piekļuvi.
Quick Fix uz šo jautājumu:
- Atvērt failu includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Find:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Aizstāt ar:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Šo mājienu tiks pievienots nākamajā release.
Paldies, ka strādāja.
Es jāatjaunina, lai jaunāko versiju vBET. Man bija atkārtoti piemērot šo labojumu, tomēr tas ir tagad rāda visu Viesu lapās neatkarīgi no tā, ko.
Es neredzu šo jautājumu savā tīmekļa vietnē.
Jaunāko versiju vBET ir 4.7.2. Jūsu versija ir 4.7.1. Jūs esat darījuši pazemināt
Jā, es pazemināts pēc tam, kad es redzēju šo, bet izskatās, ka tas notiek arī 4.7.1. Tas notiek tikai tad, ja nav pieejams neviens tulkošanas pakalpojumu sniedzējs (apzīmēts kā pieejams manā gadījumā Google, bet man nav API atslēgu, kas ievadīti par tiem). Kad tas notiek pavedieni ir arī nav tulko.
Ja jums nav atslēgas Google, tad tas ir automātiski atspējota. Jūs manuāli izslēgt Google AdminCP -> vBET -> tulkošanas pakalpojumu sniedzēji pieejamību. Lūdzu, dariet man zināmu, ja Google ieslēdzas automātiski AdminCP -> vBET -> tulkošanas pakalpojumu sniedzēji pieejamību.
Lūdzu, dariet man zināmu, ja tas atrisina problēmu.