Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: Jautājumi pirms pirkuma ...

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    1

Default Jautājumi pirms pirkuma ...

Text automatically translated from: Spanish to: Latvian
    Translated text
    Nu pirms pērk šo mod, kas izskatās ļoti labi es tiešām gribu zināt dažas lietas:

1 .- Tā atbalsta vBSEO vbulletin4 un 3.5RC2, plus sitemap ģenerators vBSEO-2,6 un vbadvanced4?

2 .- Tas arī atspoguļo plugins, kas ir uzstādītas uz forumu?

3 .- rakstām pasūtījuma noteikumus, man ir vBSEO būtu arī tulkot katrā gadījumā?

4 .- Man ir mod automātisku ģenerēt tagus par katru posteni ir norīkots darbā, kas notiktu ar šīm zīmēm? Vai rezultātu katrā gadījumā?

5 .- Gan vBSEO un self-marķējums mod pievienot sarakstus tukši vārdi, tagad man ir pievienots saraksts ar spāņu (foruma noklusējuma valoda) un angļu valodā, ja es instalēt tulkotājam vajadzētu pievienot sarakstu tukši vārdi visos šīs valodas?

Es ceru, ka atbildi ... Saludos ...
    Original text
    Pēdējo reizi kaiser1313; 12-02-10 pie 00:25.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

1 .- tas būs savietojams ar VB4 ļoti drīz. Mēs workin tagad 4.0.0 vBET versiju, kas būs savietojams ar VB4 - tas tiks izlaists sākumā gājienu. Nākamajā izlaidumi mēs padarītu to saderīgu ar vBSEO3.5 un tas arī notiks drīz. padarīt vBET 4.x saderīgs ar vbseo-sitemap ģenerators ir arī plānos. Mēs neveica vēl kādi plāni par integrāciju ar vbadvanced4.

2.- tas tulkots saturu outhput html. Tātad, ja citi spraudnis ietekmē izejas, tad ti tiks tulkots. Ja tas ir veikts, izmantojot Ajax, tad pēc noklusējuma i netiks tulkots (ja tas nav integrēts ar vBET), jo tā nav daļa no produkcijas html. Jūs varat izmēģināt bezmaksas versija pirmo reizi, un redzēt to dzīvot. Šeit ir vB4: vB Enterprise Translator - vBulletin.org Forum

3 .- Mums nav izmēģināt. Ja pārrakstīšana strādā, kā VB āķi, un tas notiek pirms global_complete vai global_complete ar izpildes rīkojums ir mazāks par 1000, tad tas tiks tulkots.

4 .- Kas tagger tieši jūs lietojat?

5 .- Nē Tie būs vienkārši iekļaut URL.

Gadījumā, ja nākotnes jautājumiem - tikai lūgt

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •