Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 5 FirstPirmkārt 12345 JaunākieLast
Rezultāti 21 līdz 30 gada 50

Thread: Ziņojums no webmaster rīkus par nepareizu rel-aizstājēju tagus

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Vispirms tulkoto URL jābūt atrodamam katalogā bāzes kešatmiņa. Karodziņi tiek tulkotas ja adrese jau tiek tulkots bāzes kešatmiņā.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Labi - tik to, kas neļautu tulkoto URL tiek kešatmiņā datu bāzi? Šajā piemērā es ievietojis iepriekš URL ir iztulkoti, bet karoga saites nav, Tātad, tas nozīmē, ka tie nav kešatmiņā datu bāzi?

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Mums nav iespēja pievienot datu bāzi saglabāt kešatmiņā tikai tulkoto url - kešatmiņa ir aktivizēta vai ne. Mēs neatbalstām šo atšķirību. Ja URL ir tulkots un karoga, nevar tikt tulkots tad URL nav kešatmiņā datu bāzē.
    Tātad, pieņemot, ka: tas strādā par viesiem tikai ar aizkavēta pieprasījumiem tulkojumu - veiktspējas dēļ. Vairāk informācijas: http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post13517

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Labi - es esmu darījis visu, kas izklāstīts faq, kā jau iepriekš minēts, bet netiek pārvērstas karoga URL.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Quote Sākotnēji Ievietoja tavenger5 View Post
    Labi, es domāju, ka kaut kas ir burtiski pazaudēties translation šeit.

Es saprotu, kā viss strādā. Es esmu pārskatīt, kā karoga URL vajadzēja pārtulkot tikai tad, kad viesi skatāt lapu. Problēma ir tā, tie nav tulkoti. Tas ir nevis tāpēc, ka es esmu no kvotas, tas ir, jo kaut kas nedarbojas pareizi.

Piemērs:
    Angļu lapu: * * 2 spektra mainīt apn iestatījumi
    Šajā lapā Francijas karoga URL: http://cellphoneforums.NET/ **/fr/t36...-settings.html
    Karoga URL Francijas ir jābūt: (Français) * * spektra 2 modifikācija des paramètres de l'apn

Ņemiet vērā, ka karoga URL nav tulkoto URL par spīti to tulkoto lapu. Viesu kešatmiņa ir pazudis, jo tiek veikti tulkojumi.
    atkal, skatīt iepriekš. Es esmu vai nu nav sev uzstādījuši kaut ko pareizi, vai tur ir kļūda programmatūra neļauj tulkoto URL rāda karogi.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

OK, es testē šo jautājumu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Quote Sākotnēji Ievietoja Marcin Kalak View Post
    OK, es testē šo jautājumu.
    Paldies jums - ja tas palīdz, mans forums charset ir ISO-8859-1

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Jautājums ir, jūsu āķis parse_templates ir izraisījis pārāk ātri. Lūdzu, atjauniniet savu VB

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Quote Sākotnēji Ievietoja Marcin Kalak View Post
    Jautājums ir, jūsu āķis parse_templates ir izraisījis pārāk ātri. Lūdzu, atjauniniet savu VB
    Es neesmu pārliecināts, ko tas nozīmē. Vai tu nozīmē atjauninājumu, lai vbulletin 4.2.2? Kāda ir atšķirība starp 4.1.12 un 4.2.2 par to, kā tiek apstrādāta parse_templates?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

... vai jūs domājat atjaunināta izpildes rīkojumu "Generate karogi", kas izmanto parse_templates āķa?

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •