Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 5 123 ... JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 50

Thread: Ziņojums no webmaster rīkus par nepareizu rel-aizstājēju tagus

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Default Ziņojums no webmaster rīkus par nepareizu rel-aizstājēju tagus

Dear webmaster,

Mēs esam ievērojuši, vairākos lapu jūsu vietnē rel alternatīvo hreflang īstenošana ir nepareizs. Piemēram:

Konkrēti, šķiet, ka problēma ar trūkstošām vai nepareizām divvirzienu sasaistes (kad lapas A saites ar hreflang uz lapu B, nedrīkst būt saite atpakaļ no B uz A arī). Kad mūsu algoritmus noteikt pretrunīgi signāli, piemēram, šajās lapās, viņi var sniegt indeksēšanas un ranking lēmumus, kas neatbilst, ko paredzēts.

Lai uzzinātu vairāk par rel-aizstājēju-hreflang, skatiet palīdzības centrā raksta: https://support.Google.com/webmasters/answer/189077

Ja jums ir kādi jautājumi par to, kā atrisināt šo problēmu, lūdzu, apmeklējiet mūsu palīdzības forumā:

Google grupas

Ar sirsnīgu sveicienu
    Google meklēšanas kvalitātes komandā
    Tas ir bez šaubām, jo tulkoto URL nav iekļauts tagu. Var opciju pievienot tikai izslēgtu translēšanu no URL? Es uzskatu, ka tas atrisinās problēmu, esmu, kam daudz.
    Pēdējo reizi tavenger5; 26-10-13 pie 13:14.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tas nav par tulkojumu URL. Runa ir tikai par hreflang in vietnieks saites, un jūs vienkārši to varat izslēgt Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Add Alternate tag

Arī lūdzu, ievērojiet, ka atspējošanas translation URL būs slikti ietekme uz jūsu SEO (tulkots atslēgvārdus URL trūkst), tāpēc ir ieteicams to nevar izdarīt. Ja jūs joprojām vēlaties, tad tas ir pietiekami, lai nevar apvienot ar vBSEO, ja jūsu saites ir izveidoti vBSEO (dažas sliktas lietas var notikt - tas nav paziņots un nav pārbaudīts). Un gadījumā, ja dzimtā draudzīgs URL, tas ir pietiekami, lai atspējotu daži āķi (tas pats mums nedos detaļas tagad, vienīgi tad, ja tas nepieciešams).

Arī Marcin pārbaudīs, cik vietnieks tiek radītas tiesības tagad. Mēs veicām izmaiņas pirms un tagad par viesiem vietrāžus URL zem karogiem jau tiek ģenerēti tulkots, tāpēc nav novirzīšanās notiek (reģistrētajam lietotājiem tas nav jēga, un tas ir labāks par sniegumu novirzīt tikai, ja kādreiz notiks valodu slēdzis, šāda lietotāja). Bet varbūt mēs tūdaļ aizmirsām par vietnieks. Mēs to pārbaudīt mūsu pusē. Uz doto brīdi tas ir vienkāršākais, lai jūs varētu vienkārši atslēgt.
    Pēdējo reizi vBET; 29-10-13 pie 00:46.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Lūdzu, sniedziet saites uz vietnēm, kurās alternatīvas tags nav vienoties savā starpā.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Man nekad nebija iegūt URL, lai tulkotu pareizi, karoga saites. Te ir lapas, kur tas notiek: Galaxy 3. Piezīme: Atspējot "Mans žurnāls"?

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Labi, mēs esam strādā pie šā jautājuma.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

FYI, es jāatjaunina, lai jaunāko versiju, yandex, līks un un/es joprojām nevar saņemt karogu vai atkārtoti alternatīvo saites tulkots. Mana kešatmiņa ir ieslēgtas un viesu kešatmiņa ir iestatīts timeout 3600 sekundes.

Lūk piemērs lapa, kas tulkots, bet karoga saites/pilntiesīgs loceklis/locekļa aizstājējs tag saites nav saistītas kā tulkoto URL:
    Padomi: * * * Galaxy S4 Mini: pārsūtīt kontaktus no * * * lai SGS4 Mini

Spāņu lapā saites uz
    [url = http://cellphoneforums.net/es/ * * *-galaxy/t365916-***-galaxy-s4-mini-transferring-contacts-***-sgs4-mini.html](Espa

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

labi, jūs puiši tiešām ir nepieciešams, lai darīt kaut ko par savu vārdu filtrus...

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

piemēram, izmantojot iepriekš minēto lapu saitēm:

Galaxy 3. Piezīme: Atspējot "Mans žurnāls"?

Spāņu lapu saitēm:
    [url = http://cellphoneforums.net/es/ * * *-galaxy/t365731-galaxy-note-3-disable-my-magazine.html](Espa

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Vai esat iespējojis Izmantot datu bāzes kešatmiņa un atspējot tīrīšanas kešatmiņu ?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Quote Sākotnēji Ievietoja Marcin Kalak View Post
    Vai esat iespējojis Izmantot datu bāzes kešatmiņa un atspējot tīrīšanas kešatmiņu ?
    Jā un jā

Lappuse 1 gada 5 123 ... JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •