Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 4 gada 5 FirstPirmkārt ... 2345 JaunākieLast
Rezultāti 31 līdz 40 gada 50

Thread: Ziņojums no webmaster rīkus par nepareizu rel-aizstājēju tagus

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Izpildes pasūtījuma izmaiņas pasūtījuma ietvaros āķi plugins. Izpildes pasūtījumā nemaina secību tā, lai āķi. Mūsu testa forums šo āķi darbojas pareizi. vB licences ir beztermiņa, tāpēc var veikt jaunināšanu. Versija vB jau sen ir novecojis tāpēc es iesaku izpildes jauninājums. Es domāju, ka tas atrisinās jautājumu, ja tas nedarbojas, tad mēs skatīties tālāk.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Tātad 4.2 parse_templates āķa izpildes kārtību ir atšķirīgs?

4.2 Diemžēl atjaunināšana ir sarežģīts uzdevums, kā tas salūza vairākas addons, ka es izmantoju.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Es pārbaudīju class_bootstrap.php un parse_templates āķis ir vienā un tajā pašā vietā fails 4.1.12 gan 4.2.2. Jūs varat izstrādāt ar ko rada problēmas ar āķa un tā izpildes pārāk agri?

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Mēs atbalstām jaunāko versiju un vBET ir pielāgota ar jaunāko versiju. Katra versija satur daudz izmaiņu. Ja jūs atjaunināt un jums vēl joprojām ir šo jautājumu mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Es neesmu gatavojas atjaunināt vbulletin un pavadīt daudz laika to darīt, ja vien zināt, ka atjaunināšana ir gatavojas atrisināt jautājumu ar tādu valstu karogiem. Jūs teicāt, ka jūs "domāju, ka" tas būs atrisināt šo jautājumu. Man ir nepieciešams apstiprinājums par tieši to, kas izraisa šo problēmu un, ka tas atrisinās šo jautājumu.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Mēs atbalstām jaunāko versiju. VB4 ir ekspluatācijas licence, tātad Lūdzu update. Ja jautājums paliks, tad mēs varam palīdzēt, jo tagad šķiet, ka vaina, vecs, neatbalstītu versija.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Quote Sākotnēji Ievietoja Marcin Kalak View Post
    Mēs atbalstām jaunāko versiju. VB4 ir ekspluatācijas licence, tātad Lūdzu update. Ja jautājums paliks, tad mēs varam palīdzēt, jo tagad šķiet, ka vaina, vecs, neatbalstītu versija.
    Labi, jūs varat man pateikt to, kas notiek nepareizi ar veco versiju?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja tavenger5 View Post
    Labi, jūs varat man pateikt to, kas notiek nepareizi ar veco versiju?
    Tas ir vecs un atšķīrās, kas jauns, un netiek atbalstīta, jo vBET4.x ir testēts par jaunāko vB4 versiju. Kad jums būs vB4 jaunāko versiju, un jautājums būs joprojām pastāv mēs jums labprāt palīdzēsim.
    Šajā brīdī mēs varam pieņemt, ka nekas nav kārtībā ar vBET jo problēmu nevar reproducēt uz jaunāko versiju vB.
    Nav nekādu kļūdu vBET4.x - jūs to izmantojat tikai nesavietojamas veco vB4 versija. Nepareizu degvielas nepareizi motors - nav pakalpojumu jautājumu, vienkārši nepareizi, izmantojot jautājumu.

Lūdzu, atjauniniet uz jaunāko versiju vB4 vB4.

Ja atbalsta vB versija nav bug, mēs izskatīsim šo jautājumu, slēgta, jo nav nekādu problēmu ar vBET tikai ar nepareizu lietojumu un jums jau ir risinājums, ka.

Marcin - Lūdzu aizveriet biļeti, ja tur būs nav jaunu ievades nākamā maz dienām (bug pastāv vB4 jaunāko versiju).

Mēs jau sniedza atbalstu - ja jūs nevēlaties to izmantot, tā ir jūsu izvēle. Mēs cienām mūsu klientu – arī mēs respektējam, ka vēlaties, lai šo problēmu tā vietā, lai izmantotu mūsu atbalstu, kam jau tika dots.
    Tas nav tērzēšanas istabas, un mūsu darbinieki būs tuvu šo biļeti, jo risinājums jau sniedzis, un kā lai tagad mums ir apstiprinājums, ka vB4 jaunākā versija ir visiem labi.

Paldies par jūsu ieguldījumu.
    Ceru, ka jūs nolemjat izmantot atbalstu, ko tu lūdz.
    Tas ne - vēl paldies par izpratni, ka nekas šajā jomā pievienot, kamēr jūs izmantot atbalstu, nevis atkārtot visu laiku vēlaties atbalstu un to nevar lietot, ja tā ir dota.

Marcin turpinās atbalstīt šo biļeti tuvākajās dienās un atbildēt, tikai tad, kad mums būs jūsu atsauksmes, ka jaunākā versija (atbalsta) vB4 jautājums pastāv arī. Ja ne, tā tiks slēgts.
    Pēdējo reizi vBET; 05-12-13 pie 00:25.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Es neprasu jums novērst šo problēmu ar neatbalstītu versiju vBulletin. Es aicinu, lai jūs man pateikt, kur ir problēma, un apstiprināt tas faktiski ir problēma ar 4.1.12 tik To var novērst. Jums tikai pastāstīja, ka tā varētu ka radusies problēma ar 4.1.12. Ir nepieciešams, lai zina ka tā ir problēma pirms es aiziet no manas veids, kā atjaunināt vBulletin.

Kā jau minēts, es netaisos iet caur nepatikšanas vbulletin jaunināšanu, ja nav jādara. Tas varētu izmaksāt man ievērojamu laiku un naudu, lai atjauninātu citas pielāgotas Modi. Jums ir manas vietnes pieteikšanās akreditācijas datus. Tas būtu viegli, lai jūs varētu man pateikt, kas notiek nepareizi ar parse_templates āķi. Piemēram, x failu ir atšķirības starp dažādu 4.1.12. un 4.2.2. Vai parse_templates ir nepieciešams izpildīt pirms x āķis.

Man bija savu produktu, jo sākumā, un es vienkārši atjaunot manu licenci. Es ceru, ka tu izturēsies pret ilgtermiņa klientu ar nedaudz lielāku cieņu.

Vēlreiz, visi man ir jānorāda pareizā virzienā. Es neprasu, lai pārrakstītu visu mod, lai strādātu ar 4.1.12. Es godīgi nedomāju, ka tas ir absurds pieprasījuma, jo īpaši ņemot vērā, es esmu ilgu laiku klients.
    Pēdējo reizi tavenger5; 05-12-13 pie 20:32.

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Augusts 2012
    Atbildes
    481

Mūsu produkts ir pielāgota ar jaunāko versiju vB, nav iespējams pielāgot produkta versijas.

Lappuse 4 gada 5 FirstPirmkārt ... 2345 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •